tag:blogger.com,1999:blog-6679419916497366190.post5883204947429204153..comments2023-11-30T18:11:27.267+01:00Comments on Pillecukor blog: Télapó sógyurmábólOrbán Szilvihttp://www.blogger.com/profile/04894924803176046993noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6679419916497366190.post-7834471516545479112012-12-13T12:27:52.087+01:002012-12-13T12:27:52.087+01:00Ez egy mikulás, csak több oldalról fotóztam (sajna...Ez egy mikulás, csak több oldalról fotóztam (sajna rossz a fény miatt a kép). A múltkor tettem fel egy gyurma receptet, igaz azt főzni kell, de szerintem sokkal jobban viselkedik, mint a sógyurma. Ha gondolod, egyszer próbáld ki azt is :) Talán azt jobban is lehet majd színezni, mert azt nem próbáltam még ki. <br>Nem csak a fotón tűnik úgy, élőben is sokkal élénkebb :))Orbán Szilvihttp://www.blogger.com/profile/04894924803176046993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679419916497366190.post-58283147648065669272012-12-12T22:21:36.977+01:002012-12-12T22:21:36.977+01:00Nagyon cukik lettek (vagy ez egy és ugyanaz, csak ...Nagyon cukik lettek (vagy ez egy és ugyanaz, csak három oldalról?), egyébként Én is színeztem már sógyurmát temperával, ételfestékkel (akrillal még nem), de a száradás közben mindig sokkal fakóbbak lettek. Valószínű, hogy a só miatt.<br>Úgyhogy jól döntöttél, hogy utólag festetted be , így sokkal élénkebbnek tűnik a fotón.Hevahttp://www.blogger.com/profile/11189079336128343826noreply@blogger.com