Lélekmelengető a hideg napokra

Orbán Szilvi | október 05, 2012
A holnapi naptól tényleg megérkezik az Ősz. Panaszra pedig semmi okunk sincs, hiszen nagyon kegyes volt hozzánk eddig Természetanyánk :)
Az, hogy jön az Ősz, a ruhásszekrényen is látszik, a nyári holmik felköltöztek a felső polcokra, míg a puha, meleg pulcsik lekerültek az őket megillető helyükre.
Nem tagadom, én már vártam ezt az évszakot is. Imádom nézni, ahogy a természet lecseréli nyári egyszínű zöld köntösét, s - mint aki karneválra készül - valami sokkal színesebbet, sokkal egyedibbet húz magára. Az illatokról pedig ne is beszéljünk. Az Ősznek meg van a saját jellegzetes illata, amit becsukott szemmel szívok magamba, valahányszor kiteszem a lábam az ajtón.
Nem tehetek róla, imádom és kész :)
A hideggel együtt ismét eljön a nagy összebújások ideje a meleg pokróc alatt, miközben Gyilkos elméket nézünk :) Ehhez hoztam egy finom, meleg kortyolgatni valót, ami garantáltan felmelegít minden átfázott lelket. Nekem elég csak rágondolni és…

Nutellás forró csoki

Hozzávalók
1 csésze tej
2 ½ evőkanál Nutella (vagy bármilyen jó minőségű mogyorókrém)
1 evőkanál kakaópor
csipetnyi só

Egy kis lábasban közepes lángon melegítsük fel a hozzávalókat addig, míg felforr és a hozzávalók szépen elkeverednek egymással. Ezután töltsük csészébe, tegyünk rá tejszínhabot, majd szórjuk meg csokireszelékkel.
Nyammi :)

 Recept és kép innen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése