1. hónap

Orbán Szilvi | november 04, 2012
Most biztos hülyének néztek, hogy mi a francot örülök ennyire ennek az egy hónapnak :) Pedig higgyétek el, nálam ez nagy szó, hogy ennyi ideig folyamatos figyelmet tudok szentelni valaminek. Pláne, ha az íráshoz tartozik. Mert bár grafomán emberke vagyok, imádok írni, de hamar elfogy a lelkesedés. De ez a blog különleges, ez valami más. Számtalan helyen regisztráltam már bloggal, hogy na most belekezdek és igenis folyamatosan írni fogok. De a vége az lett, hogy egy vagy két bejegyzésnél megállt a dolog. Meguntam. Nem volt mit írnom, nem volt miről írnom, nem volt kinek írnom.

Aztán rátaláltam Via oldalára (Mennyi embernek adott önbizalmat vajon, hányan kezdtek el írogatni?), és kedvet kaptam én is. Ezek olyan témák, amik érdekelnek, amikben ki tudok teljesedni. Legalábbis én így érzem :) 
S ezt tükrözi az is, hogy ez a 40. bejegyzés. (jéé, még ez is kerek :D) 

Nem mellékes azonban az sem, hogy eljutottam oda, hogy nem csak magamnak írogatok :) 1 hónap alatt minden várakozásomat felülmúlta a blog látogatottsága, 1121-et mutat a számláló jelen pillanatban és nincs olyan nap, hogy ez a szám ne növekedne. (És tudom, hogy új látogatókról van szó, mert a számláló úgy van beállítva :P) Abban sem reménykedtem (bár beállítottam), hogy tagokkal is bővülni fogok :) Ezúttal is üdvözlök minden tagot, újakat és régieket is :) Köszönöm, hogy vagytok ♥ Remélem azért mire betöltjük az egy évet többen leszünk :P :) 

Mint azt láthattátok, a Facebook-on is elérhető a Pillecukor. Ott is hasznos dolgokat osztogatok meg, legyen az a rendszerezéssel, inspirációval, takarítással, étellel-itallal, vagy a mindennapokkal kapcsolatos :) Olyanokat is, amik itt a blogon nem jelennek meg, ha nem szeretnél lemaradni róla, nyomj egy Like-ot, vagy ha úgy tetszik, egy Tetszik-et itt a jobb oldalon a Like box-ban :) Így közvetlenül a Pillecukor Facebook oldalára jutsz el és nem kell ott bekeresned. Valamint ott értesülhetsz arról is, ha új bejegyzés született a blogon, így arról sem fogsz lemaradni. Persze ezek csak tanácsok, nem szorítok senkinek sem a fejéhez fegyvert, mindenki maga dönti el :) Nem kötelező :) /Csak nekem esne jól :P :D/

Ahogy a statisztikát nézegettem ma reggel, láttam, hogy sok országból olvassák a blogot, "kukkolnak" Amerikából, Németországból, Finnországból, Svédországból, az Egyesült Királyságból, Szlovákiából, Hollandiából, Szerbiából, Franciaországból, Romániából, de még az Orosz Föderációból is :) 

Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy itt vagytok, mert így ösztönöztök arra, hogy írjak, s hogy ne hagyjam abba :) Remélem továbbra is velem tartotok :) 

Ha írni szeretnétek, megtehetitek, e-mail címem: eletespillecukor@gmail.com. Szívesen veszem a kritikákat is, legyen az pozitív vagy negatív. Így tanul az ember :) 

♥Mindenkinek szép napot kívánok! ♥

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok az 1 hónaphoz és a sikereidhez!:) Én is mindig így voltam vele, elkezdtem már egy csomó blogot, de sosem "bírtam" sokáig. A mostanit viszont tényleg szeretném komolyan venni én is.:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Daniela! Köszönöm a gratulációt, jól esett :) Most nagyon eltökélt vagyok, hogy nem hagyom abba a blogot :) Szívesen elolvasnám a tiédet, ha nem baj, megosztod velem? :)

    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  3. Persze, örülnék neki, ha megnéznéd. :) www.gondolatmuhely.blogspot.com
    Szép napod Neked is!:)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Megnéztem :) Sok sikert és kitartást a továbbiakhoz! ;)

    VálaszTörlés