Esküvői letölthetők

Orbán Szilvi | január 16, 2013
Mivel az esküvőre készülődés két legfontosabb eleme a költségvetés és a menetrend, így most azokat készítettem el és töltöttem fel. Gyakorlatilag az egész szervezés ezekkel kezdődik.

Az első letölthető az Esküvői költségterv. Ebben a táblázatban 3 oszlop áll rendelkezésetekre, hogy be tudjátok határolni a lehetséges költségeket. A minimum oszlopba azt az összeget írhatjátok be, amit minimum költenétek rá, de be lehet írni azt is, hogy saját kezűleg is, vagy azt is, hogy ismerős vagy rokon (pl. az autó esetében, vagy akár a tortát is kaphatjátok ajándékba), a maximum oszlopba pedig a max. összeget, ami a határt jelenti, hogy még ennyi belefér, de ennél több már nem. A tervezett oszlopba az aranyközépút kerül, ennyit terveztek rászánni, de ennél lehet kevesebb vagy több is az összeg.

A második pedig az Esküvői menetrend, kezdve az eljegyzéstől az esküvő utáni teendőkig. Ebben a táblázatban vezethetitek, hogy melyik feladatot kinek kell elvégeznie, így legalább nem csak az egyikőtökre szakad rá minden, szépen megosztozhattok rajta. Hiszen mit keresne a vőlegény egy menyasszonyi ruhaüzletben és fordítva? :) Amit közösen is el tudtok végezni, mellé nyugodtan beírhatjátok, hogy "közösen" (persze vannak olyan feladatok, amiket illik közösen elvégezni). Be lehet írni egy határidőt is, ameddig el kell végezni, hogy ne csússzon el semmi sem, nehogy kapkodás legyen belőle. Ha elkészült, csak ki kell pipálni és kész. Ahogy közeledik a nagy nap, úgy szaporodnak majd a pipák is. :)

Remélem hasznos lesz mindenkinek, jó készülődést a nagy napra!

A táblázat Rátkai Tímea: Esküvő lépésről-lépésre c. könyve alapján készült.

A képek kattintásra nőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése