Tornázzunk! #2

Orbán Szilvi | január 30, 2013
Esik az eső. Nálatok is? Ilyen időben az embernek nem sok kedve van kimozdulni vagy egyáltalán csinálni valamit. Ezzel én is így vagyok, most is a 3in1-ben kávémat iszogatom, hogy egy kicsit magamhoz térjek. Hétfőn hóesésben tornáztam, most esőben fogok. Ha lehetne választani, akkor inkább a hóesés. De a legeslegjobban egy kis napsütésnek örülnék. Ti hogy vagytok vele?

Hogy egy kicsit feldobjam a mai napot, Tiffany-t hoztam, méghozzá a jó, riszálós videóját, riszáljuk, amink van :))) (rajtam van mit :D) Igazából tegnap este akartam megírni ezt a bejegyzést, hogy aki reggel szokott tornázni, az már hozzá juthasson a napi adaghoz, de Niki (ő a hugicám) mutatott nekem egy webcamerás oldalt, ahol éppen őzikék eszegettek, s belefeledkeztem a bámulásukba. Remélem elnézitek nekem :) Nagyon szeretem az állatokat és az őzikék annyira, de annyira cukik voltak ♥

Bemelegítésnek:


Ahogy elnézem a videót, itt is gondok lesznek a légzéssel :)) Ha rendesen bemelegedtek az izmok és végtagok, essünk neki a riszának :)))


Szép napot nektek! :)

Nektek melyik edzés jön be jobban? J.M. vagy T.R.?

2 megjegyzés:

  1. én is túl vagyok már a mai edzésen, reggel 7kor (!) voltam jógázni. itt is esett (már nem), és sötétben indultam neki a napnak... borzasztó álmos voltam, és amikor 5:45kor megszólalt az ébresztő, az első gondolatom az volt, hogy én nem vagyok normális! :) de örülök, hogy sikerült rávennem magam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, akkor jó korán keltél, gratula! Én egyelőre még nem tudom magam rávenni arra, hogy kora reggel tornázzak, még nem tartok ott :) Én most még délután szoktam tornázni, kb. 2 órával ebéd után. Szerencsére kisütött a nap (meghallgatta a kívánságomat), így lehet az is hozzájárult a vidám edzéshez :))

      Törlés