A nagy esküvő téma #4 - A menyasszonyi ruha

Orbán Szilvi | február 06, 2013
Nagyon régen talonban hevert ez a téma, de most ismét folytatom. :)
Összegyűjtöttem pár képet azokról a ruhákról, amik nagyon tetszenek és el tudnám képzelni magamon őket. Szépek is, kényelmesek is, s nálam főleg a kényelem a fontos szempont. Nem szeretnék egész este a ruhámmal bíbelődni, vigyázni rá, hogy nehogy rálépjek, stb. Ami biztos, hogy kölcsönözni fogom, nincs annyi pénzünk, hogy vegyek egyet aztán az a szekrényben fog porosodni, mert ha egyszer lányom lesz, egyáltalán nincs arra garancia, hogy neki is tetszeni fog. Ki tudja, hogy mi lesz akkor már a divat. Igaz így nagyon kell vigyázni is a ruhára, nehogy kiégessük, leöntsük, stb, de még akkor is ezt tartom jó megoldásnak :)
Ami a legeslegjobban tetszik, az a jobb alsó ruha. Nem tudom, hogy miért, de nagyon tetszik, olyan könnyűnek, légiesnek tűnik. De tetszik még a felső sorban balról a második is. Tulajdonképpen bármelyiket elfogadnám :) Ha majd odakerülök, hogy ruhát próbálok, ezeket a stílusokat fogom először felpróbálni, remélem jól fog állni valamelyik. Az abroncsos ruha sem rossz, de abban nagyon macerás ülni, menni, stb. Az őskorban a szalagavatómon olyanban táncoltam az angol keringőt. Kicsit rövid volt az alja, így kilátszott a cipőm (nekem, egyedül), s emiatt nem is tetszett annyira. De anyáéknak nagyon tetszett, meg az akkori barátomnak is, aki a táncpartnerem is volt egyben. Olyan fura ezekre az időkre visszaemlékezni :) 

Nektek melyik tetszik? Kölcsönöznétek a ruhát vagy megvennétek? Akik már túl vannak az esküvőn, ők megvették vagy kölcsönözték? :) 

1 megjegyzés:

  1. pont nekem is az a 2 tetszik legjobban, amiket kiemeltél :)
    nekem szerencsém van, mert a tesóm párja divattervező, ő fogja varrni a ruhám. így viszont, hogy megmarad, és én sem szeretném, hogy csak árválkodjon magányosan a szekrényben, az is eldőlt, hogy rövid lesz. nem gondolom, hogy ez lesz majd később az agyonhordott nyáriruhám, de legalább fel lehet még venni itt-ott.
    egyébként, ha ez a lehetőség nem lenne adott, akkor nem hiszem, hogy vennék ruhát. felesleges szerintem. vigyázás szempontjából pedig így is-úgy is vigyáznál rá, a sajátodra is, nem csak a kölcsönzöttre :)

    VálaszTörlés