Tornázzunk! #11

Orbán Szilvi | február 25, 2013
Olyan hihetetlen, hogy már a 11. bejegyzést írom ezzel kapcsolatban, nem gondoltam volna, hogy eddig el fogok jutni, én 4 bejegyzést adtam magamnak (optimista vagyok, mi?). Az elején nemcsak az én részemről volt nagy az elszántság, sokan írtak, hogy jó, hogy belekezdtem ebbe. Aztán szépen elmaradoztak. De biztos vagyok benne, hogy azért itt vagytok és - ha nem is ugyanezeket, mint én -, velem tornáztok :) Ha meg nem, hát bumm, az sem baj. :)

Az a helyzet, hogy a testem már egész jól kezeli a "megpróbáltatásokat", már nem is olyan kemény a másnap :) Persze nem mondom azt, hogy nem érzem az izmaimban a hatást, de már nem annyira fájdalmas, mint az elején. Ha végig érek a 'No more trouble zones'-on, kezdem majd elölről, nem kezdek bele másik edzésbe, s ezt egészen addig csinálom, míg nem megy tökéletesen, s a testemen is látok valami fejleményt.
Tervezem továbbá, hogy tavasszal (vagy amikorra lesz cipőm) elmegyek futni. Nem messze tőlünk található egy jó kis park (igaz el van kerítve, és este, valamint ünnepnapokon zárva van), a Barátság Sportpark. Benne minden jó, ami a sportolás szerelmeseinek kedvez, többek közt:

- szabadtéri erőpark (olyan, mint a konditermekben az erőgépek, csak sokkal hidegebbek, főleg télen :D )
- 600 méteres rekortán borítású futópálya (itt fogom róni majd a köröket) 
- 3 műfüves focipálya
- streetball pálya
- pingpong asztalok
- nyugdíjaspark 
- gyerekeknek játszótér

Szuper kis park, de eddig csak egyszer voltunk benn, amikor elkészült (2009), tettünk egy kört.
Már csak egy szuper futócipő kellene (a Hervisben most volt akció, Adidas futócipő 9999 Ft-ért...), de ez most nem fért bele a keretbe, ebben a hónapban Benit vittük állatorvoshoz, most rá ment el a pénz. Talán a következő hónapban :)

De egy kicsit eltértem a tárgytól, vissza terelem magam a mai torna adaghoz.

Akik követnek, azok már tudják, hogy milyen videókat hoztam :) Mivel pénteken Tiffany volt, így ma Jillian következik. Már csak 2 rész van ebből a sorozatból, ami azt jelenti, hogy pénteken véget ér a Mozgás rovatom ezen része, már nem teszek ki videót, hanem kezdem elölről. Ha már elértem a kitűzött célomat, elkezdek egy másik sorozatot, amit majd ismét megosztok Veletek :) De ez a jövő titka (no meg az enyém), hogy mikor jön el ez az idő. 

Akkor jöjjön a szokásos Jillian-féle bemelegítés :) 



 Majd a Circuit 6

Mivel még csak háromnegyed hét van, még simán meg lehet csinálni, hiszen össz-vissz 13 percről van szó :) Ha még az esti fürdés/tusolás előtt megejtjük, sokkal jobban fog esni :)

További szép estét mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése