Nyerjetek natúrkozmetikumot a Tökmag sztorinál! - LEZÁRVA

Orbán Szilvi | április 08, 2013
Már korábban is írtam, hogy hugicám belekóstolt a házi kence készítésbe - most én is ki tudom próbálni a megfázás elleni kenőcsöt, ugyanis sikerült elkapnom Levitől a náthát -, s már sok jó, isteni illatú krémet készített. Most indított egy nyereményjátékot a blogján, amivel szupi ajakápolót és egy kézbalzsam termékmintát nyerhettek. Megtiszteltetés volt, hogy ott lehettem, amikor ezeket elkészítette, bizton állíthatom, hogy 100% natúr termékek, bio alapanyagokból, s az illatuk, valami mennyei. Aki szereti a narancsot és a csokit, annak tuti bejön ;)


Ki is próbálhattam őket, az ajakápolótól egyáltalán nem nehezedett el az ajkam, alig észrevehető, hogy felkentem. Nagyon sokáig selymes (ha lehet ilyet mondani) maradt a szám, s nem is cserepesedett ki.
A kézbalzsam meg egyszerűen fenomenális. Mintha egy egész tábla narancsos csoki olvadt volna szét a kezemben, nagyon szépen ápol, s nem szárítja a kezem. Hamar felszívódik, ami azért nem elhanyagolható egy krémnél :)

Szóval, ha szeretnétek őket megkaparintani, nem kell mást tennetek, mint lájkolni a blog Facebook oldalát, valamint az oldalán található felhívást (itt érheted el) megosztani. 

Sok sikert, játszatok, megéri! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése