Pinterest Péntek #10 - Előszobák

Orbán Szilvi | április 19, 2013
A mi előszobánk az a tipikus panel előszoba, nagy, barna bejárati ajtóval, és beépített szekrényekkel, amiket a megszokott fehér helyett okker sárgára festettünk :)) Nem tudom, hogy honnan jött az ötlet, de ezt a színt valahogy jobban odaillőnek gondoltam, mint a fehéret. Belülről pedig bevontuk tapétával a polcokat is meg a szekrény hátsó falát is, mivel ahogy előzőleg kinézett, nos nem szívesen tartottam volna ott a ruháinkat.

Innen nyílik a Wc is és a fürdő is (direkt nem hívom fürdőszobának, mert méretéből adódóan egyáltalán nem hasonlít szobára). Gyakorlatilag az előszobánk egy folyosó (vagy közlekedő), minden helyiség innen nyílik. Zónázáskor pedig jó sok törölgetnivalóm van ajtóügyileg :))

A kabátoknak ruhafogas(fal) van, a cipőknek meg egy kis cipősszekrény, amibe természetesen nem fér el az egész cipőfelhozatal, így mindig csak az adott évszaknak megfelelő és a gyakran használt cipellők lapulnak benne. Nekem 2, Ő-nek szintén 2, plusz a papucsok. A többi, épp soron kívüli cipő a nappaliban, egy fotel mélyén várja, hogy ismét előkerüljön.

Itt az előszobában van az úgynevezett Launch Pad, azaz minden itt van, amihez az induláshoz szükségünk van:
kulcsok
pénztárcák
befizetendő csekkek
feladandó levelek (na ilyenek ritkán vannak).
A csekkeknek és leveleknek egy üres Lidl-ös kakaóporos dobozt vontam be színes papírral és kétoldalú ragasztóval rögzítettem fel a falra. Pont kilóg a végük, így mindig látom, ha van benne valami és már viszem is a Postára :)


Az előszobában még van 2 polc a fejünk fölött, ezeket többnyire "lomosnak" használjuk. Oda vannak feltéve azok a cuccok, amiket nem sűrűn, vagy egyáltalán nem használunk. Lassan azokra is ráfér egy alapos lomtalanítás, mert attól tartunk, hogy előbb-utóbb a fejünkre szakadnak :))

Ennyit a mi előszobánkról, most megmutatom nektek, hogy nekem milyen előszobák tetszenek. Ha nagyobb lakásunk lenne, valamelyiket a sok közül, biztos megvalósítanánk :)




Nektek melyik tetszik? Nagy előszobátok van, vagy kicsi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése