A mai napra :)

Orbán Szilvi | május 25, 2013
Amíg otthon laktam, a szombat mindig a takarítás napja volt (illetve még most is az, de nélkülem...). Mosás, porszívózás, portörlés, mosogatás, főzés, s mellé még jó nagy adag idegbaj. Mert mindent egyszerre kell ugye megcsinálni, elvégezni.
Mikor elköltöztem, megfogadtam, hogy nálunk nem lesz ilyen. Persze, igyekszünk rendet és tisztaságot tartani, de nem mindig jön össze :) Jó motiváló dolog lehet az, ha valaki jön vendégségbe, ilyenkor, mint a villám, úgy pörgök végig a lakáson, hogy valami kinézete legyen :) Kutya mellett nem lehet és nem is lesz patikatisztaság, de már a rend látványa is megnyugtatja az embert :)

Ma is kellene egy kicsit takarítgatni, de olyan szép napos idő van, hogy ma nincs hozzá hangulatom. Inkább kinn lennék a természetben, sétálni, ücsörögni egy padon. Mivel Ő ma túlórázik, egyedül pedig nincs kedvem felmenni a városba, így maradok szépen itthon a fenekemen.







2 megjegyzés:

  1. Jó, hogy Nálatok süt a nap! Itt a Nyírségben borús és hűvös az idő, és nálam is a szombat a fő takarítási nap, mert gyerekkoromban így szoktam meg, de engem lazít és kikapcsol a háztartás rendbetétele :))) Ez egy nagy szerencsém!

    Ja, csak megjegyzem, hogy szépen alakítgatod a blogod "ruháját". Letisztult, igényes és praktikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos már itt is elbújt a nap, s fúj a szél is :( elő kellett túrni a melegebb pulcsikat is....
      Néha engem is feltölt, ha rendet teszek, de van amikor kifejezetten nyűgnek érzem (mint pl. ma is).
      Köszönöm a bloggal kapcsolatos észrevételed, keresem a megfelelő stílust, ami egybefügg az ízlésemmel, s mellette még praktikus is :) Eleinte féltem a fehértől, nehogy valakinek kiverje a szemét, de szerintem sikerült eltalálnom.

      Törlés