Új rovat: Little Reasons To Smile :)

Orbán Szilvi | szeptember 29, 2013
Viánál nagy kedvencem a Things I love Thursday (röviden tilt), de Zóránál és Timinél is lehet hálát adni
azokért az apró jó dolgokért, élményekért, amikben a héten részünk volt, legyen szó akár egy finom almáról, napsütésről, egy idegen pasitól kapott kedves mosoly (no nem velem történt...), stb. Tényleg hajlamosak vagyunk elmenni az örömteli pillanatok mellett, mert vagy nem is vesszük észre, vagy pedig teljesen természetesnek vesszük őket. Pedig ha jobban odafigyelünk ezekre, egy idő után szokássá válik és utána már csak a jót, a pozitívumokat vesszük észre az élet minden területén. Nem tudom, hogy azóta-e mióta olvasom őket, de észre vettem, hogy legyen bármilyen rossz a helyzet, akkor is képes vagyok meglátni a jót, legyen az akármilyen kicsi, s a családot is próbálom erre tanítani (egyelőre nem sok sikerrel), mert néha jó ha van legalább egy pozitív személyiség a családban :)

A blogszülinap jó alkalom elindítani egy ilyen rovatot, amely terveim szerint minden vasárnap fog jelentkezni, hogy csakis pozitív dolgokkal, élményekkel kezdjük a hetet. Ez főleg a melósabb, nehezebb hetek elején fog jól jönni. Ha gyülekeznek a fejünk felett a fekete viharfelhők, csak olvassuk vissza ezeket és máris jobb kedvre fogunk derülni :))

A cím nagyon nehezen született meg, mint általában a legtöbb bejegyzésnél, nem vagyok benne valami jó :)) sokszor órákat ülök felette, máskor pedig egy szempillantás alatt beugrik a tökéletes. De volt olyan is, amikor jóval a közzététel után jutott eszembe a legjobb cím, de akkor már nem lehet rajta változtatni :/.
Mostanában sokat olvasom a Szütyő blogot (újabb kedvenc), s nála láttam egy bejegyzést, ami a Little reasons to smile címet viselte. Igen! Ez lesz az! A tökéletes cím! Megsúgom már legalább egy hónapja hever parlagon ez a poszt :$

Szóval mostantól minden vasárnap jelentkezik a Little Reasons To Smile, amiben össze lehet gyűjteni azokat a pillanatokat, amik az adott héten megmosolyogtattak bennünket :) 
Bízom benne, hogy még nem unjátok az ilyeneket, s hozzám is jöttök majd örömködni egy kicsit, hátha átragaszthatjuk egymásra a jókedvet ;)
Azt nem tudom, hogy majd én fotózok-e majd hozzá, vagy valahonnan szúrok be képeket, de mindenképp szeretném, ha lennének képek, mert szerintem kép az kell! :) 

Mit szóltok hozzá? Jöttök majd örömködni és mosolyogni? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése