Zenék a Csibefutamhoz

Orbán Szilvi | szeptember 24, 2013
Amikor elhatároztam, hogy belevágok a lecsóba és elkezdek futni, az már biztos volt, hogy ott lesz a kis füles az én fülemben is. Rengeteg embert láttam úgy futni, hogy ott volt a fülében a fülhallgató, s tegnap én is összeállítottam a kis listácskámat, már csak fel kellene pakolni a lejátszómra. Igyekeztem minél több olyan számot összeválogatni, amik erőt adnak, felpörgetnek, de ugyanakkor le is lazítanak, ha kell. Igaz az elején még csak 2-3 szám erejéig jutok el, hiszen a 9 perc alatt nem sokat lehet meghallgatni :)) De ahogy nő majd a futás idejének, távolságának intervalluma, úgy fogok egyre több számig eljutni a listácskámon :)

Ha nem haragszotok meg, megmutatom a válogatásomat, hátha valakinek szintén jól jön majd :) Kommentben pedig megírhatjátok, hogy szoktatok-e zenét hallgatni, vagy bármi mást, illetve, hogy benneteket mi pörget fel :)


4 megjegyzés:

 1. Szijó!

  Én zene nélkül meghalnék, az tuti :D

  Itt találsz tempóhoz mért zenéket minden stílusban:

  jog.fm

  Zseniális! :)

  A másik, amit érdemes megnézni:

  http://zenefutashoz.blog.hu/

  Jó nézelődést :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűűű dejó, köszi szépen, végig böngészem mindet! Igen, valahogy én is úgy vagyok vele, muszáj a zene :))

   Törlés
 2. Bárcsak kitartóbb lennék... nekem a futás nagy mumusom. Ott a félsz bennem a fájós, recsegős-ropogós térdeim miatt... erőt kéne vennem magamon, a zene pedig biztos sokat segít!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ódzkodva fogtam hozzá, nekem is nyikorognak a térdeim, bokáim, de meglepődtem, amikor elkedtem futni, hogy nem is olyan vészes, nem is fáj sehol sem :) Egy próbát mindenképp megér ;)

   Törlés