Pinterest Péntek #33

Orbán Szilvi | november 22, 2013
Olyan gyorsan telnek a napok, ha így folytatja, pikk-pakk itt van karácsony. Eddig úgy néz ki, hogy sikerült jól beosztani a készülődést, szépen haladok mindennel, az előszoba kész, még a fürdőben és a vécében kell tevékenykednem egy kicsit és azzal is megvagyok. Lassan összeáll a fejemben, hogy milyen díszeket szeretnék készíteni a fára, csak a megvalósításuk várat még magára, ha lesz valami érdemleges, akkor megmutatom Nektek is ;) 
Ezen a héten a derekam miatt volt időm bőven a Pinteresten lógni, s annyi minden tetszett, hogy erre az évre simán megvan az össze PP-re az anyag :) Imádom a Pinterestet, mondtam már? :D






1. Lakberendezés


Szilvi vagyok és kosár valamint dobozfüggő (meg még sorolhatnám). Imádom a szép kosarakat, de azon kevesek közé tartozom, akinek nincs sok cucca, amit tárolni tudnék bennük :) De vajon ez jó vagy nem? :)

2. Cukiság


Nyuszóóó *.*

3. DIY


Szívből kis boríték. Akár még az adventi naptárhoz is felhasználhatjuk, egy kedves idézet rá és kész a szívből jövő ajándék :) 

4. Manikűr


Sosem voltam oda Minnie egérért, de a stílusa azért tetszik :) Kedvenc színem a piros és a fekete és imádom a pöttyöset :) 

5. Outfit


A kockás ing is lehet csinos, pláne egy szép kardigánnal :) és az a cipő *.*

6. Humor


Macskáéknál is létezik Rómeó és Júlia :D

7. Desszert


Kis délutáni nasinak egy finom tejeskávéval? 

8. Frizura


Esküvői frizurának írták, de ha ügyes kezünk van (ami nekem nincs...és ilyen hajam sincs...) hétköznapra is elkészíthetjük :) 

9. Étel


Finom reggeli hétvégére? :) Recept itt.

Tetszett? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése