Pinterest Péntek #34

Orbán Szilvi | november 29, 2013
Azt a mindenit, de gyorsan elszaladt ez a hét is :) Volt benne minden, voltam dokinál is, akinek szokás szerint megint nem tetszettek az értékek, ezért beutalt hasi UH-ra, amire 2014. február 27-re (!!!) kaptam időpontot, de csak azért mert nem sürgős...De azt mondta, hogy ha valami probléma lenne, akkor menjek a kórházba az SBO-ra, s ott majd úgyis megcsinálják az UH-t. Jó kilátások...Na mindegy, a lényeg, hogy egyelőre semmi gondom nincs, a derekam is rendben van, legalábbis az egyik oldala :) Tegnap ugyanis a nagytakarítás közepette, fogtam magam és kicipeltem a folyosóra mindkét ágy tetejét, hogy ki tudjam takarítani az ágyneműtartót és fel tudjak mosni az ágyak alatt. Az elsőnél semmi gond nem volt. A másodiknál viszont egy kicsit meghúztam a derekam bal oldalát, ami még most is fáj egy kicsit, de egy jó masszázzsal orvosolható :) 
Apropó nagytakarítás. Ki hogy áll vele? Ezen a héten a hálószobában vagyok illetve vagyunk, ha más is csinálja :) Nem nagyon haladtam vele a héten, de a legmelósabb része már megvan, ma az ablakokat szeretném megpucolni, már ha az időjárás engedi, mert természetesen mára már esőt is mondtak :/ Lehet, hogy tegnap kellett volna az ablakkal, ma pedig az ágyakkal foglalkozni? Hm...

Az e heti válogatásba már bekúszott egy is téli hangulat, úgy látszik, a tudatalattim is várja már a telet és a karácsonyt :)


1. Lakberendezés


Míg valahol ruhák lapulnak a szekrényben, itt egy komplett dolgozószoba :) 

2. Cukiság


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádtam, ha a cicá(i)nk nyalogatta a kezemet, egyszerre volt fura és kellemes érzés :) 

3. DIY


Ilyet, vagy legalábbis ehhez hasonlót kaptam egyszer anyától, csak ő egy kis cserébe tett gyurmát és abba állította bele :) Olyan édes kis karácsonyi dekoráció, s nagyon könnyen elkészíthető is ;)

4. Manikűr


Tökéletesen megfelel a téli hangulatnak ugye? Én imádom! 

5. Outfit


Nagyon tetszenek ezek a romantikus blúzok, s így blézerrel még tökéletesebb :) 

6. Humor


haha :) 

7. Desszert


Nyammi, imádom az ilyen kekszeket :) Recept itt.

8. Frizura


Ez a fonat...*.*

9. Étel


Annyira guszta, hogy ha csak ránézek, már összefut a nyál a számban :) Aki szintén így érez, itt megtalálhatja a receptet és elkészítheti ;)

Na, tetszett valami közülük? :)

2 megjegyzés:

  1. Outfit és manikűr johet! Macskáról mindig az volt a véleményem - emellett kitartok máig, hogy a MACSKA EGY VADÁLLAT, amely ha kedve tartja hozzá, megtűri maga mellett az embert. Sosem lesz igazi háziállat, mint a kutya. Győrben már van adventi vásár? Voltál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt én is látom az otthoni cicáknál, hogy csak akkor mennek oda hozzánk, ha ők akarnak vagy ha már nagyon éhesek :) Én inkább kutyás vagyok és erre akkor jöttem rá, amikor örökbefogadtuk Benit :)
      Nemrég jöttünk haza a belvárosból, ma kapcsolták fel az ünnepi fényeket, volt lézershow meg ilyenek, ezt minden évben megnézzük :) Most csak végigszaladtunk a belvároson, mert sietni kellett haza levinni a kutyát, így nem tudtam végigsétálni a vásáron. De még pár hétig meglesznek :)

      Törlés