Pinterest Péntek #48

Orbán Szilvi | március 07, 2014
Nem újdonság, ha azt mondom, hogy sokan vannak, akik már nagyon várják a pénteket :) Ki amiatt, mert ez a hét utolsó munkanapja (már akinek), van aki pedig a Pinterest Péntek miatt :) Én ez utóbbi csapatba tartozom, van még néhány olyan blog, ahol szintén ennek a témának szenteli az írója ezt a napot :) 
Mindig, miközben bejegyzést írok megy valami a háttérben, vagy a tévé vagy a rádió (kivéve akkor, ha valami olyanról írok, aminél nem árt, ha teljesen odafigyel az ember, pl. a blog tutorialok). Most épp a National Geographic megy és a 2011. március 11-i japán földrengésről szóló dokumentumfilm megy. Ez egy olyan történet, ami mellett nem lehet másra odafigyelni, egyszerűen magával ragadja a borzalmas látvány, odaszegezi az ember tekintetét. Hihetetlen (ez a szó egyébként nagyon sokszor elhangzik a filmben), hogy mire képes egy földrengés, milyen cunamit tud létrehozni, s az mekkora károkat tud okozni. Miközben néztem, arra lettem figyelmes, hogy kirázott a hideg, tiszta libabőr lettem, annyira beleborzongtam. Teljesen más a túlélők felvételeiből nézni ezt a katasztrófát, mint amit anno a hírekben leadtak, sokkal megrázóbb (legalábbis számomra). S ennek lassan 3 éve. Ilyenkor áldom az eget, hogy nem tengerpart mellé születtem, még akkor is, ha legszívesebben életem minden percét ott tölteném :) 

Huh, elnézést a kis elkalandozásért, de ez van, ha az ember tévét néz közben...De most akkor már jöjjön a kis válogatásom azokból a képekből, amik a héten a legjobban megtetszettek, miközben nézelődtem a Pinteresten :)


Lakberendezés


Bár nekünk nem elöltöltős gépünk van, de attól még azt is nagyszerűen lehetne kidekorálni ilyen matricákkal :) nekem a végzeteim a pöttyös és a csíkos dolgok, szóval mindkettőt imádom :))

Cukiság


Hihetetlen, hogy milyen helyeken és pozíciókban képesek álomba szenderülni :D 

DIY


A gyerekekkel remekül lehet gyakorolni az ABC-t ezekkel a festett kavicsokkal, de akár asztalnehezéknek is felhasználhatóak, ha nem szeretnénk, hogy az asztalról lefújja a szalvétákat a szél :) 

Manikűr


Igaz már nincs Valentin-nap, de ez a manikűr nagyon tetszik és szerintem nemcsak akkor állja meg a helyét :) S az a csillogó piros lakk...*.*

Outfit


Az a blúz nagyon tetszik *.* 

Humor


Ugye így van, lányok? :D

Desszert


Egy finom tiramisut bármikor képes vagyok eltüntetni a pocakomban :) Egy fapados receptet már én is megosztottam itt a blogon :) occó és finom, tojás nélkül, nyammi :) Azt hiszem el kellene készítenem, már régen volt... :D

Frizura


Egy kis csavar a lófarokban :)

Étel


Reggelire, ebédre, vacsira...nyam...nyamm...

2 megjegyzés:

  1. Szuper ez a körömlakk! Nekem ez a hét amúgy is piros-fehér-fekete: piros körömlakkom van fehér matricával, és nagyrészt piros-feketébe öltöztem minden nap. :)

    A hétvégén pedig tiramisu lesz, jó is, hogy szólsz, mert a legutóbbi lidl-akcióban bevásároltam mascarpone-ból egy kilót :o

    VálaszTörlés