{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - A blog nevének története

Orbán Szilvi | március 26, 2014
{Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :) }
 
Halihó mindenkinek, itt az ideje egy újabb VKP "találkozónak", aminek a témája a blogunk nevének története :) Remélem ez nem lesz olyan nehéz téma, mint az eddigiek... :) 

2012. október 4. Egész nap valami édesség után vágyódtam (mily meglepő), s ilyen témájú recepteket nézegettem a neten. Ráakadtam a mályvacukor (angolul marshmallow) receptjére, amit természetesen ki is próbáltam, a róla szóló bejegyzést itt elolvashatjátok :) 
Aznap már ott motoszkált a gondolat a fejemben, hogy blogot indítok, a platform már megvolt, már csak a névválasztás volt hátra.  És akkor bevillant...

Pillecukor. Mindenkinek az a finom habos édesség jut eszébe, amit az amerikaiak előszeretettel szoktak kempingezések alkalmával pálcára szúrni és sütögetni. Én imádom ezt az édességet, képes vagyok egy egész zacskót eltüntetni pillanatok alatt. Habos, lágy, könnyed de ugyanakkor nem tömény (bár ezzel sokan nem értenek egyet, Ő például kifejezetten utálja).
Na a blogot is ilyennek képzeltem el, laza, kötetlen stílus, könnyen fogyasztható és emészthető :) És mert imádom. Ja ezt mondtam már? :D 

Azonban mint URL már foglalt volt a pillecukor, így hozzá tettem még az életet, hiszen mindenről szó van itt, ami élettel, életmóddal kapcsolatos, így lett a blog URL-je eletespillecukor.blogspot.hu :) Volt, hogy úgy említettek meg egy másik blogon, hogy Élet és pillecukor, de szóltam, hogy az csak az url, a blog neve simán csak Pillecukor. :) Tudom megtévesztő, de nem volt mit tenni, névnek nem szerettem volna olyan hosszút, no meg a keresőkben is könnyebben rám lehet akadni :) Egyébként a mai napig a Google segítségével jutnak el a legtöbben a blogra, de egyre többször a pillecukor blog kereső szóval és nem az édességgel összefüggésben, ez pedig már nagy szó :) 

Ez lett volna az én történetem, tudom nem egy nagy szám :) Kíváncsiak vagytok a többiekére? Az alábbi linkeken megtekinthetitek őket ;)

1. Mesy és Detti (Testvérkódex)                                2. Mike (Thingzmikelikes)
5. Nallag (Over the rainbow)                                     6. Ellie (Kék álmok városa)
7. Dorka                                                                   8. Cintia Tekla ( LYKKEPILLE)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése