Hamarosan 2 éves a Pillecukor! :)

Orbán Szilvi | szeptember 26, 2014
http://weheartit.com/entry/138554932/search?context_type=search&context_user=weheart_adri&page=3&query=happy+birthday

Jövőhét szombaton egy újabb életévét tölti be a blog, szám szerint a másodikat :) El sem hiszem, hogy megérte ezt a kort a blog, nem igazán volt rám jellemző, hogy ennyi ideig fenntartsak bármit is :) Ezt nektek köszönhetem, hiszen olvastok, kommenteltek, így van értelme annak, hogy folytassam ;) ♥

Ennek örömére szeretnék egy kis szívességet kérni tőletek egy kérdőív formájában, amiben főként a bloggal kapcsolatban lesznek kérdések, pl. hogy mik a kedvenceitek, miből olvasnátok többet vagy éppen kevesebbet, stb. Bízom benne, hogy kitöltitek páran, s segítetek abban, hogy tovább fejlődhessen a blog és vele együtt én is. Én ezt kérem szülinapi ajándékként :) A kérdőívet megtaláljátok oldalsávban, október 10. éjfélig lehet kitölteni. A kérdőív anonim, így teljesen őszintén megírhatja mindenki a véleményét ;)

Szeretnék majd egy kérdezz-felelek bejegyzést is, amiben Ti tesztek fel nekem kérdéseket, amik segítségével egy kicsit jobban megismerhettek, már ha szeretnétek :) Még ha 5 kérdés is jön össze, azokra is válaszolni fogok egy bejegyzésben ;) Ezt a fent említett kérdőíven, illetve emailben tudjátok majd megtenni, s erre is szintén október 10-ig van lehetőségetek. Ha az email mellett döntötök, írjátok be a tárgy mezőbe, hogy Blogszülinap :)

♥♥♥♥ Köszönöm, hogy vagytok nekem, nélkületek nem lenne már ez a blog! ♥♥♥♥

15 megjegyzés:

  1. Előre is boldog blogszülinapot :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem 18 év múlva megírod a "20 éves a blog" című bejegyzést :) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú az már nagyon a távoli jövő, de én is bízom benne, hogy még sokáig írhatom :) Köszönöm szépen! ♥

      Törlés
    2. Blogszülinapi meglepit pedig nálam is találsz :)

      Törlés
  3. Szia, és köszi! :)
    Néztem a bejegyzést és amit belinkeltél abban nem szerepelt a nevem :D aztán megnéztem a másikat és ott már igen :D köszönöm az elismerést ♥

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog 2. blogszülinapot előre is! :)
    Úgy örülök, hogy Rád találtam, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Boldog előszülinapot! :)
    Délután lesz időm és kitöltöm a kérdőíved is :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszületésnapot! Remélem még sokáig itt maradsz nekünk és boldogítod a bejegyzéseiddel a blogger társadalmat! :)

    VálaszTörlés