Motiváló Hétfő

Orbán Szilvi | szeptember 08, 2014
A mai mottónkra nagy szükségünk van ebben az irigy, gonosz világban és most itt nemcsak a blogolásra gondolok. Naponta találkozok gonoszkodó, negatív hozzászólókkal (szerencsére nem itt a blogon), akik abban lelik örömüket, hogy beszóljanak valakinek, akit ráadásul nem is ismernek, csak egy kis szeletet látnak belőle. Nem ismerik a történetét, az életét, nem tudják, hogy mit miért csinál vagy éppen miért nem csinál. 


Az ilyen esetekre tegyük el ezt a kis mottót és mindig jusson eszünkbe, hogy nem szabad az ilyenekkel törődni, hiszen ezek általában irigységből íródnak, és aki irigy, az nyilvánvalóan alattunk van és csak szeretne odáig eljutni, mint mi vagyunk ;)

A mai mottó és még több inspiráló idézet az Idézetek és motiváló plakátok c. pinterest táblámon.  

6 megjegyzés:

  1. Néha viszont nagyon nehéz nem a szívünkre venni, ha szembetaláljuk magunkat egy-két ilyen "hülyével" aki tudja, hogyan kellene mindenkinek élnie, viselkednie, stb.. :( Sosem értettem ezeket az embereket, akiknek szinte egy jó szó, dicséret sem tudja elhagyni a szájukat, cserébe viszont bárkiről képesek rosszat szólni, mondani... Olyan jó lenne, ha az emberek képesek lennének békében elfogadni és együtt élni azzal, hogy nem vagyunk egyformák és pont a különbözőségeink miatt szép a világ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos igaz, ahogyan a fellegekbe repíthet egy pozitív hozzászólás vagy visszajelzés, úgy a mélybe is taszíthat egy rossz, kötekedő :( Én sajnálom az olyan embereket, akinek az a nap fénypontja, ha beszólhatnak valakinek, keserű életük lehet...

      Törlés
  2. Köszönöm szépen! Ez most nagyon betalált. Így ma senki nem tudott lehúzni, és egész héten nem is fogom hagyni magam. Jó itt fenn a boldogságos magasságban :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon elgondolkodtató, igaz bölcsesség :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, ezért is választottam :)

      Törlés