Pinterest Péntek #73

Orbán Szilvi | szeptember 19, 2014
Ez egy időzített bejegyzés lesz, ugyanis nem tudtam előre, hogy mikor tudom kitenni, így inkább megírtam korábban és beidőzítettem, hogy ne maradjatok PP nélkül ezen a héten sem :) Ma a kardiológián van jelenésem, délelőtt, ezért nem voltam benne biztos, hogy időben ki fog kerülni a blogra ez a poszt. Remélem nektek jobban telik ez a nap (de furcsa pénteki fejjel gondolkodni és írni, tiszta tudathasadás :D), nekem fogalmam sincs, mennyit kell várnom annak ellenére, hogy van időpontom. Ez a hét is jobbára az ágyban telt, várom, hogy végre elkezdődjenek a kezelések és ismét mehessek mindenhova...nem olyan jó buli egész nap az ágyban lenni... :) De legalább lehet éjjel-nappal videókat nézegetni a YT-on, szerdán pl. Zoella Vlogmas videóit néztem, tisztára karácsonyi hangulatom lett :D a sok angol videó hatására viszont angolul kezdtem el Benihez beszélni :D és a ruhákat szagolgatva is angolul áradoztam a jó illatukról :D 
Nem tudom, nektek mennyire jött be az újítás ezzel a rovattal kapcsolatban, nekem mindenesetre nagyon tetszik és ezen a héten is élveztem a képek gyűjtögetését, fogadjátok őket szeretettel! :)

Lakberendezés


Ezen a képen az ajtó a lényeg, mennyire jó ötlet már? :)) 

Cukiság


Imádom a sziámi cicákat :) az egyik rokonunknak voltak - vagy még most is vannak? - imádom, ahogy "beszélnek" :D és azok a gyönyörű kék szemek *.*

DIY


Nekem nagyon tetszik ez a gyertyaöntési technika, egészen érdekes és vidám gyertyákat létre lehet így hozni :) 

Manikűr


Kis aranyos :) 

Outfit


Annyira tökéletes ez az outfit, imádom azt a pöttyös inget! *.*

Humor


Mennyire jellemző... :D

Desszert


Nyammi, de meg kívántam egy ilyet! Recept itt :)

Frizura


Gyönyörűség... :)

Étel


Kicsit csúnyácska, de biztosan nagyon finom leveske :) Ősszel jól esik az ilyesmi a pocaknak :D Itt a receptje, ha esetleg valaki kedvet kapna hozzá :) 

Évszak


Tipikus őszi idill :)) 

Random


Annyira szép ez a karkötő *.*  de az én vastag csuklómon tuti nem mutatna jól :D

Nektek melyik a kedvencetek?

Képek forrása és még több inspiráció az alábbi táblákon: 

4 megjegyzés:

  1. Ez a gyertyaöntéses hogy működik? Nem bírom kinézni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megolvasztod a 3 különböző színű viaszt, és megdöntöd a poharat, beleöntöd az egyik színt, megvárod, míg így megszilárdul, majd a másik irányba döntöd a poharat és ráöntöd a következő színt, azt is megvárod, míg megszilárdul és végül függőlegesen ráöntöd a harmadikat :)

      Törlés
  2. Szuper képeket válogattál össze, az a kalács nagyon tetszik :P

    VálaszTörlés