Napzárta #27

Orbán Szilvi | február 05, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Jó vagy rossz napod volt ma? 

Összességében jó napom volt, végre összeszedtem magam egy kicsit, és össze tudtam rakni egy értelmes bejegyzést is :) De tegnap volt a legjobb napom, ugyanis díjat kapott a blog, hamarosan hozom róla a bejegyzést ;) 

Nektek? 

8 megjegyzés:

  1. Jó a kérdés, vegyesnek mondanám. Egész jól indult, de egész feszült vége lett :D

    VálaszTörlés
  2. Mondjuk úgy, hogy ez a nap is eltelt :D

    VálaszTörlés
  3. Átlagos. Mondjuk annyi a problémám mostanában a napokkal, hogy baromira tud fájni a hasam. Görcsöl, nyom, szúr. Crohn én így (nem) szeretlek. :(

    VálaszTörlés
  4. Átlagos, bár inkább rossz.. Megint kijött a migrénem és egész nap a sötét szobában feküdtem plusz náthás is vagyok 1,5 hete. :D Szóval remek volt tüsszögni! Imádom mikor belenyilal a fájdalom a fejembe! Viszont a kiskutyám végig velem volt :) szóval emiatt meg jó is volt a nap. :)

    VálaszTörlés
  5. Jól indult minden vicces és szuper volt aztán fokozatosan romlott majd mikor már azt hittem mégis jó visszarúgott a pár nappal ezelőtti beadandó írás egész éjszaka szóval körülbelül egy zombiként zárom a napot... azt hiszem ez teljesen a vegyes kategóriába esik.....

    VálaszTörlés
  6. Egész jó, mondjuk az utóbbi napokban csak punnyadok és várom, hogy teljen az idő és legyen holnap és legyen vége a vizsgáimnak és üljek fel a repülőre és este már a kedvessel legyek a nagy Budapesten! De főztem finomat, és sikerült befejezzem a Kakukkszót, így nem panaszkodom! :)

    VálaszTörlés