Napzárta #29

Orbán Szilvi | február 07, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Szoknya vagy nadrág? 

Egyértelműen nadrág :) Mindig is fiús lány voltam, sosem szerettem a szoknyákat, valahogy nem éreztem magam biztonságban bennük :D Néha voltak olyan pillanataim, hogy felvettem - volt egy sárga farmerszoknyám, de azt sem hordtam sűrűn -, de ez szökő évente egyszer volt... Most szemezgetek velük, de nem hiszem, hogy valaha felveszem, bár soha se mondd, hogy soha :D 

Ti szoknyások vagytok vagy inkább nadrágosok? 

11 megjegyzés:

  1. Oh, ez nagyon egyszerű! NADRÁG :D én is inkább a fiús vonalat erősítem. Alacsony is vagyok, nem az a nádszálkisasszony... többet nem is mondok :D

    VálaszTörlés
  2. télen nadrág, nyáron szoknya :) régen én sem szerettem a szoknyát, ma már kényelmesebb viseletnek tartom sokszor, mint a nadrágot :)

    VálaszTörlés
  3. Nadrág. Nyáron ruha. Szoknya nagyon ritkán. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan választják a nadrágot :D

    VálaszTörlés
  5. Régen csak nadrág, aztán csak szoknya, de most már fele-fele arányban hordom őket. Bár, ha muszáj választanom, akkor azt hiszem, inkább a szoknyára voksolok. :)

    VálaszTörlés