Napzárta #31

Orbán Szilvi | február 09, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Ha megváltoztathatnád a mai napot, megtennéd? 

Nem :) Ma egész nap gyönyörűen esett a hó, ami szépen meg is maradt, finom kaja volt ebédre, van itthon narancs, jégkrém, és megnéztem 2 kedvenc filmemet, nekem ennél több nem is kellett a boldogsághoz, miért változtatnám meg? :) 

És ti? 

11 megjegyzés:

 1. Semmiképpen (: Itt is csodásan esett a hó/esik *-* És vásároltam egész nap, plusz jó dolgokat is találtam ;)

  VálaszTörlés
 2. Nem :) ez egy nagyon jó nap volt ^_^

  VálaszTörlés
 3. Igen!!! Fejfájás menjél a búsba :D

  VálaszTörlés
 4. Jó nap volt, gyönyörű havazással, csak a fejem ne fájna ilyen pokolian :/

  VálaszTörlés
 5. Hát meggyógyulhatnék már, de minden okés volt, szóval maradhat :D

  VálaszTörlés
 6. Igen!!! A telet teljesen kiiktatnám az életemből, mert utálom és a hóesést is. Amúgy volt jó is, mert végre elkészült a két szemüvegem - amit az üzlet hibájából másodszor kellett elkészíteni. Volt jó ebédünk, házi müzlit is készítettem sütőben, táblásat. Az is jó volt, hogy olvasgatom Nálad a Hasznosságok kategória bejegyzéseit, sok,minden rám fér az olvasottak közül. Ezért én nagyon örülök, hogy Rád találtam. Isten tartsa meg ezt a jó szokásod, hogy felfedezel jó dolgokat és közzé teszed - bár én sokat nem tudok megcsinálni, mert a számomra "kínai".

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 8. Valami gubanc lett, kérlek, hogy töröld az egyik hozzászólásom.

  VálaszTörlés
 9. meg. fel se kelnék....... borzalmas nap volt.

  VálaszTörlés
 10. Nem, bár azért ha a végtelenségig kellene ismételni, arra a célra nem ezt a napot választanám mintának. :)

  VálaszTörlés
 11. Hát... azt hiszem nem... lustulós itthon maradós nap nem a kedvencem de a barátok egész nap ( nem miattam ugyan de alapból is) a telefonjukon lógtak és mindenki érdeklődött és ez jól esett... no meg egy kis sorozatmaraton a kinti hóesés mellett elég kellemes :D :)

  VálaszTörlés