Napzárta #36

Orbán Szilvi | február 14, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Szoktál szoláriumba járni? 

Nem és nem is fogok :) Én inkább a napot részesítem előnybe, de csakis megfelelő fényvédelemmel :) Nem ítélem el azokat, akik szoliznak (bár bevallom, vannak olyan "egyedek", akikről van véleményem), ők tudják, hogy mit művelnek a bőrükkel... 

Ti szoktatok? 
(Azért nagyjából sejtem a válaszokat ;)) 

Most pedig balra el, megyünk Valentin napot ünnepelni :D 

16 megjegyzés:

  1. Nem szoktam járni, nem is jártam soha. 1-2 alkalommal voltam, de én is inkább a napot részesítem előnyben :)

    VálaszTörlés
  2. Nope, never. És a jövőben sem, teljesen feleslegesnek tartom. :)

    VálaszTörlés
  3. Soha nem voltam és nem is áll szándékomban - én a hófehér bőrt szeretem, minél sápadtabb, annál jobb :)

    VálaszTörlés
  4. Soha nem voltam. És a nappal is kénytelen vagyok vigyázni, mivel olyan fehér vagyok mint a hullàk... de erre mindig azt mondom: az előkelők bőrszíne. Aki anno barna volt, azt nézték le. Hülye változó világban élünk :)

    VálaszTörlés
  5. Nem,es nem is fogok menni.En is inkabb a Napot reszesitem elonyben :D

    VálaszTörlés
  6. Nem, nem és nem! Soha nem voltam és soha nem is fogok menni. Undorító és pont. Emellett a Napot is kerülöm, mert hófehér bőrű vagyok, ami kegyetlen érzékeny a Napra. Kisebb koromban hólyagos is voltam tőle, most már hálaégnek nem (kopp-kopp)! :D Ettől függetlenül nyári gyerek vagyok és hatalmas nyárimádó. :)

    VálaszTörlés
  7. Ifjabb koromban nagyon vágyam a barna bőrre, viszont a napozást utáltam, így volt rá példa hogy lejártam 1-2 bérletet, de bosszantott hogy szinte semmit nem fogott rajtam.
    Amióta jobban figyelek magamra és a bőrömre, azóta nagy ívben kerülöm a szolikat és kezdek megbarátkozni a sárgás hullaszínnel amivel megáldottak. Nem túl szexi de ez van :D

    VálaszTörlés
  8. Nem voltam és nem is megyek soha. Nagyon érzékeny fehér bőröm van, még akkor is piros leszek ha már 29 fokos meleg van kint a szabadban, és nem is megyek vagy vagyok a napon csak árnyékos helyen. A napfénytől csak vörös lennék nem pedig szép tejeskávé színű. Arckrémeket sem használhatok még drága márkásat sem, mert mindegyikre allergiás vagyok. Egyedül a babakrém jöhet szóba. Én is azt mondom mint Suz'n, hogy jó ez így, mert az előkelők vagy az úrinők bőrszíne a fehér. De komolyra fordítva, lesz annak még "böjtje" akik szoláriumoznak vagy állandóan napoznak, mert rákkeltő. Nagyon sok nő köt ki a bőrgyógyászaton. Mindennek, így ennek is kéne lenni egy határnak.

    VálaszTörlés
  9. Soha nem voltam és nem is akarok menni. (:

    VálaszTörlés
  10. Ajjaj, azt hiszem, megtöröm a "nem és nem"-áradatot. Kifejezetten nem szeretek napozni, a meleget is gyűlölöm. Viszont 2014-ben volt a szalagavatóm és a hátam katasztrofálisan nézett ki (sötétebb foltok vannak rajta). Ezt először a hajammal próbáltam volna eltakarni, de nem nőtt meg olyan hosszúra, bolerót meg sehol nem találtunk... Ezért szájhúzva beültem 4-5 alkalomra csőnapozni. Remélem, ettől még nem lesz (nagy) bajom. Nekem ez egy életre elég is volt, nem tervezek többször menni :)

    VálaszTörlés
  11. Én szoktam járni,.... túlzás, 2 hetente 1 alkalommal. De szeretem..hiába káros :))

    VálaszTörlés
  12. A blogod erőltetett, érdektelen. Menj inkább dolgozni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az őszinte véleményedet, bár hitelesebb lett volna, ha a neved és az arcod is mellé adod :) Nem kötelező olvasni, nem is tudom, hogy keveredtél ide :D

      Törlés
  13. Annyira tudtam, hogy a többség nem jár :)

    VálaszTörlés
  14. nem szoktam járni rendszeresen, tavasszal szoktam menni néha néha, esetleg egy bérletet lejárok mert a hátam eléggé csúnya, viszont már a hőmérséklet megköveteli az ujjatlant : )

    VálaszTörlés