Napzárta #39

Orbán Szilvi | február 17, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Sokszor rendelsz külföldi oldalakról? 

Ha megtehetném, nyilván sokszor rendelnék, legalábbis ahogy magamat ismerem :D rengeteg dolog gyűlt már össze az ebay-es kívánságlistámon, de mellé még más oldalakon is kinéztem dolgokat, amiket nagyon szeretnék megrendelni :) 

Ti szoktatok? Ha igen, honnan?

8 megjegyzés:

 1. most berobbantam az ebayre : DDDD onnan rendeltem már pár dolgot meg még szeretnék is majd, de mást külföldről még nem rendeltem

  VálaszTörlés
 2. Csak e-bayről szoktam. Nemrég érkezett meg 5 csomagom, de általában havi szinten rendelek valamilyen pár dolláros (általában körmös) apróságot, hogyha elég szükségessé vált. Kéne is egy ferde fejű szemöldökecset a köröm körüli bőr letakarításához...a másik eléggé satnya állapotban van már! :D

  VálaszTörlés
 3. Jaj ne is mondd...
  Ebay, Sheinside, Banggood, Aliexpress, Beautybay. Salamon kincse nem volna elég nekem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálad láttam pár oldalt, azokon is szoktam nézelődni :D éppen ezért veszélyes az oldalad :P ;)

   Törlés
 4. Eddig csak ebay, meg a telóm jött pandawillről... Néha elfog a vásárlási láz :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A pandawillről még nem is hallottam :D

   Törlés
 5. Előfordul, de magyar oldalról eddig csak kétszer rendeltem, szóval viszonylag inkább külföldiről szeretek. :) Az abszolút favorit az Ebay.

  VálaszTörlés