Napzárta #43

Orbán Szilvi | február 21, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Milyen hangulatban telt a napod? 

A mai nap egy érzelmi hullámvasút volt, de többnyire jól telt. Nagyon sok kedves kommentet kaptam, amik nagyon feldobták a napomat és ismét adott egy lendületet ahhoz, hogy folytassam :) A napsütés is sokat dobott ezen az egészen, csak a szél ne fújt volna mellé, így már nem volt olyan kellemes a szabadban lenni. 

Nektek hogy telt a napotok? 

9 megjegyzés:

  1. Fejfájással keltem, ami az egész napomat végigkísérte, szóval nem volt éppen felhőtlen napom sajnos.

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz képest, hogy 6kor feküdtem le és 9kor kelltem, nagyon jó volt. A tavasz és a gondtalan vakáció végre Kolozsvárra is megérkezett, ugyhogy egész nap vásárolgattunk és fürdőztünk a napfényben. Most pedig borozós filmezésre készülünk, ugyhogy ez a nap már csak jol zárulhat :D

    VálaszTörlés
  3. A mai tipikus laza szombat volt. bár nem így terveztem. A reggeli-délelőtti egykedvűségből sikerült a rendrakással (!) kirángatnom magam, és annyira belejöttem, hogy átrendeztem a szobám ugrálva és örömködve :)

    VálaszTörlés
  4. VÉGRE tudtam aludni. De azért holnap még melózom egyet :D :D Bár a heti egy napot tartani szeretném. Ezt a fajta luxust meg kell adnom magamnak :D

    VálaszTörlés
  5. Szuper volt és rettenetesen hamar eltelt! 8-tól 3-ig műkörmös tanfolyamon vagyok hétvégén (holnap is), az egész hétvége olyan, mintha egy órából állna. :D De imádom minden egyes percét. :)

    VálaszTörlés
  6. Turistáskodtam barátnőmmel a városban reggeltől késő délutánig. Pedig aludni terveztem, de ha hív a város, nincs mese menni kell. :D

    VálaszTörlés
  7. Szintén hullámvasút! Remélem a jövő hét már jobban fog telni.

    VálaszTörlés
  8. Alapjáraton jó hangulatban telt, bár beteg vagyok, szóval azért nem volt felhőtlen.

    VálaszTörlés
  9. Nekem is minden oké volt,kivéve hogy én meg érzem magamban a betegséget X_X De örülök hogy jutott időm sok mindenre,és sok mindenkire (:

    VálaszTörlés