{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 3 kívánság

Orbán Szilvi | február 11, 2015

Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :)  

Valószínűleg mindenki, aki nézte a 80-90-es években mindenki Tibi bácsija műsorát (ha ennél fiatalabb vagy, akkor megsúgom, hogy a Három kívánság című műsorról van szó), kívülről fújja a dalt :D Nekem egyből ez jutott eszembe, amikor kidobta a gép a téma sorszámát. Valahogy ez a szám az agyunkba, Tibi bácsi szemüvege és outfitje meg a retinánkba égett, én legalábbis örökké emlékezni fogok rá :D Gyerekként én is elképzeltem, hogy az én kívánságaimat is teljesíti majd az a kedves, duci bácsi, bár a tévében már akkor sem szerettem volna szerepelni... Sajnos a kívánságaimra már nem emlékszem, de biztos valami akkori szuper játék szerepelt a listámon, bár biztos szerettem volna valamilyen híres embert is élőben látni :) 

Ha mai fejjel el kell gondolkoznom, hogy mi legyen az a 3 kívánság, akkor ezeket mondanám:
- legyen egészséges az egész család
- mindig legyen elegendő pénzünk
- tudjak teleportálni

Sajnos mindenkinek van valami baja a családban, egyik sem olyan elhanyagolható, mint pl. a nátha, így nagyon jó lenne, ha tündér keresztanyám mindenkit egy csapással egészségessé varázsolna, s nem kellene gyomorgörccsel felvenni a telefont, mert hátha otthonról hívnak, hogy baj van...
Ha az egészség megvan, jöhetnek a piszkos anyagiak is. Második kívánságként egy feneketlen, kimeríthetetlen pénztárcát szeretnék, ami mindig csak annyi pénzt tartalmaz, amennyire éppen szükségem van :) 
Harmadikként pedig azt kívánnám, hogy egy pillanat alatt ott teremjek, ahol csak szeretném, így rengeteg pénzt és időt megspórolnék, ha haza kellene utazni, és azonnal ott tudnék teremni, ahol és amikor csak kell :) 

Ezekkel a kívánságokkal azt hiszem nagyon könnyű lenne az élet, nem ezeken kellene agyalni és így másra is sokkal több idő és energia jutna. 

A többiek kívánságát az alábbi linkeken tudjátok elolvasni :) 


 
Ti mit kívánnátok Dévényi Tibi bácsitól vagy a tündérkeresztanyátoktól vagy az aranyhaltól? :)

2 megjegyzés:

  1. A teleport jó ötlet- nem egyszer agyaltam bizonyos helyzetekben,hogy bár elég lenne rágondolni és helyben lennék (:

    VálaszTörlés
  2. Oh, ez mind nagyon jó :D Bár az én kis realista buksimnak, meg az "én akarom megváltani a világot" elgondolásomnak kicsit elrugaszkodott, de ha tudnék teleportálni, én sem sírnék :)

    VálaszTörlés