Little Reasons To Smile #51

Orbán Szilvi | március 28, 2015
http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/112397488666

Most kivételesen szombaton :) 
Okok a mosolyra: 
♥ új átmeneti kabát *.* - megvehettem volna pirosban is, de mégis a cappuccino mellett döntöttem :) btw megy a táskámhoz és a tavaszi cipőmhöz is és ez csak itthon esett már le :D ♥ kajarendelés - annyira kényelmesek vagyunk, hogy már telefonálni sem kell, hanem csak fogjuk és neten rendelünk :D ha a lustaság fájna, mi ordítanánk :D ♥ hihetetlen mennyit dob a tiszta ablakpárkány is a látványon :D ♥ egy kis szünet a blogon ♥ facebookozó idős nénike a buszon :D ♥ tavaszi esőillat ♥ repülő bébihajak - néha bosszantóak, néha meg tök cukik :D ♥ (a sokadik vigyorgó smiley ebben a posztban, mintha betéptem volna... :D) ♥ lehet, hogy jön a család húsvétra - ergo ideje lenne nekilátni a tavaszi nagytakarításnak... :) ♥ új képet gyártani a VKP-hoz - plusz olyan jó volt látni, ahogy aktivizáltátok magatokat a csoportban ♥ diós-kókuszos-vaníliás habcsókok - azt hiszem ideje leállni velük, ha még beleakarok férni a nadrágba... ♥ tiszta kád és mosdó - az ecet és a szódabikarbóna még mindig csodákra képes ♥ citromos zöld tea ♥ Tumblr - már olyan régen nem tumbliztam :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a bejegyzésnek is van egy szerkesztője akinél jelentkezni kell, hogy mi is írhassuk a blogunkra, mint a V!K!P!? Vagy csak simán ki lehet tenni?
    Köszi a választ!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A nevet csak én adtam neki, de gyakorlatilag ez olyan, mint a Things I love thursday Viánál vagy másoknál a Hálás hétfő, vasárnap, stb. A lényeg, hogy ne menjünk el a legapróbb örömteli pillanatok mellett.
      Örülök, hogy inspirál a blogom, de próbálj egy kis egyediséget belevinni a blogodba, találj ki neki nevet, tedd személyessé ;)

      Törlés