Napzárta #73

Orbán Szilvi | március 24, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

 Meg tudod különböztetni a Coca Cola-t a Pepsitől? 

Nem vagyok és nem is voltam nagy kóla szakértő, de mintha a CC-nak testesebb íze lenne, és mintha úgy rémlene, hogy a Pepsi sokkal vizesebb. De már ezer éve ittam Pepsit utoljára, így már nem is emlékszem, hogy milyen íze van :D Azt tudom, hogy a citromos változata ízlett, inkább azt innám, mint a rendeset :) 

10 megjegyzés:

  1. Igen. :) Ízesítetlenből a Coca-cola a jobb, de a citromos Pepsi üti a cseresznyés Coca-colát... pedig az is nagyon finom. :) Na jó, legyen döntetlen a második hely. :D

    VálaszTörlés
  2. Leginkább én is a vizezett CC-nak tudnám mondani a Pepsit, más különbséget nem érzek köztük :D Már egy ideje leszoktam róluk, de a kólaízű termékek (kozmetika, gumicukor stb) még mindig kedvenceim :)

    VálaszTörlés
  3. A Pepsi szörnyű. A CocaColát is csak a Light verziót szeretem, a sima nekem túl cukorízű.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, hogy meg tudnám-e különböztetni, nagyon ritkán iszok Colát....nagyon ritkán iszok bubis üdítőt, inkább így írnám : D

    Viszont tök érdekes, hogy a vakteszten még a nagy CC fanok is a Pepsit ízletesebbnek mondták.

    VálaszTörlés
  5. Hát nem igazán, mivel nem szeretem a Coca-colát és Pepsit meg évek óta szerintem nem is ittam. Valahogy sosem szerette igazán a fogam. :)

    VálaszTörlés
  6. Coca Cola párti vagyok, illatról kiszúrom, ha valami nem az. Első blikkre a Pepsi nagyon hasonlónak tűnhet, pedig kevésbé édes, hígabb, kevésbé bubis. Ahogy Reeka említette, olyan a Pepsi, mintha vizezve lenne a Coca.

    VálaszTörlés
  7. A Pepsit nem szeretem, nagyon édes, sokkal édesebb mint a Coca Cola.

    VálaszTörlés
  8. régen nem tudtam, de egy ideje a gyerekek szeretik a kólát, olykor kapnak, akkor én is iszom -egész rászoktam- és minap csak Pepsi volt -gruá fúj, az nagyon nem ízlett. Cocából simát szeretjük, a többitől fáj a hasunk. Pedig a cseresznyés szuper és ittam már vaníliásat is :))

    VálaszTörlés
  9. Coca Cola forever!!! :D Abból a sima piros meg ugye a vaníliás a kedvencem. Pepsiből pedig a citromos!! :) Nyami, kóla :P <3

    VálaszTörlés