Napzárta #78

Orbán Szilvi | április 09, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Mi volt a mai napod mélypontja?

Kétségkívül az, amikor ismét belenyilalt a derekamba a fájdalom és ez azóta sem állt ki :/ Most van az, hogy sem a fekvés, sem az ülés és sem a menés nem jó érzés. Remélem azért sikerül valamit vele kezdenem, bízom benne, hogy reggelre semmi bajom nem lesz...

6 megjegyzés:

  1. Az, hogy kiszámoltam mennyi pénzt kell előbányásznom a hétvégére. Szép történet lesz úgy érzem... :(

    VálaszTörlés
  2. Sikerült összekapnom a párommal. Mostanában elég gyakori, hogy pillanatok alatt képes vagyunk összemordulni. Ránk férne egy kis közös pihi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem jó :( Gondolom mindketten le vagytok terhelve, próbáljatok meg közös programokat szervezni, amik segítségével kikapcsolódhattok :)

      Törlés
  3. Múlt héten bútor felújító projektbe kezdtem és lecsiszoltam egy felületet, amit át akarok festeni. Sajnos a porallergiám miatt begyulladt az arcom és már egy hete be van dagadva az egész fejem. A mélypont tegnap volt, amikor a háziorvos azt mondta, hogy antibiotikum kell. Ma mentem volna glam napozni helyette 4-kor mehetek a bőrgyógyászhoz. Holnap meg ilyen szépséges fejjel a bloggertalira! XD

    VálaszTörlés