Napzárta #81

Orbán Szilvi | április 12, 2015
Mi ez? A Napzárta egy olyan NAPI rovat, amely során minden este felteszek egy kérdést, amire vagy hosszan, vagy pedig röviden fogok válaszolni és ami a legjobb - és amit nagyon szeretnék -, hogy ti is beszállhattok, nagyon örülnék neki, ha ti is megválaszolnátok őket :) A rovat lényege, hogy megőrizzük azokat a pillanatokat, élményeket, érzelmeket, amik mellett sokszor elmegyünk, elfelejtjük, ha pedig valami rossz volt, akkor visszaolvasva még tanulhatunk is belőle :) Reményeim szerint ez megtanít a rendszerességre, hogy nyitott szemmel járjak a világban, s még akár jól is szórakozhatok/szórakozhatunk közben :)

 

Kedvenc fagyi? 

Csoki. Csoki, csoki és csoki :D Meg puncs. Meg belga csoki. Meg kókusz. Meg hupikék törpikék (de eddig csak itt nem messze tőlünk, az egyik fagyizóban ettem nagyon finomat). Fagyiból ezek, inkább jégkrémes vagyok, szeretem, ha az élvezetekből nemcsak egy tölcsérnyi van, hanem egy egész doboznyi :D Abból viszont a Carte D'or Gelateria a nyerő, imádom az epres-habcsókosat, a sajttortásat, és most szemet vetettem a Latte-ra is, az lesz a következő, amit kipróbálok :)) 

18 megjegyzés:

  1. Én fagyizóban dolgoztam és Darte D'ort árultunk. Málnás-sajttorta, milka, csoki, citrom, eper sorbet, joghurtos-erdei gyümölcs, caffé latte, fahéjas...tejóég!!! Képtelenség választani!!! Nagyon finomak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sorbeteket nem szeretem, de a többi jöhetne is :)

      Törlés
  2. Citrom és csoki. Sokáig rögeszmésen csak ezeket választottam és vetettem össze a különböző cukrászdákban (félelmetesen a komfortzónám rabja voltam), ma már igyekszem minél kalandvágyóbb lenni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha látok valami érdekeset és finomnak tűnőt, akkor kipróbálom, de inkább a húgom a kísérletezgetős :D

      Törlés
  3. Csoki és sárgadinnye.De alapvetően mindegyiket imádom ♥.

    VálaszTörlés
  4. Hupikék törpikéket imádom! De találkoztam már ezzel a fajta fagyival felhőcske vagy viagra névvel. :DD

    VálaszTörlés
  5. Ízre talán a klasszikus csoki, vanília, bár mindegyiket szeretem. Márkára a Haagen Dazs meg az eredeti olasz fagylalt, mindkettő isteni, bár ár-érték arányban az utóbbi azért nyerőbb, két eurórért annyi fagyit adnak, hogy meg sem lehet egyedül enni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haagen Dazs-t még nem kóstoltam, de biztos nagyon finomak, ha már csak az árukat is nézzük... :)

      Törlés
  6. Nem tudnék választani, imádom a fagyit. Csoki, citrom, vanília, gyümölcsösök, kekszesek, különlegesek, csavaros, főzött, dobozos, pálcikás, tök mindegy :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Umm, csavaros fagyit ezer éve nem ettem :) Annyira guszták azok a képek, amikor hatalmas csavart fagyi torony figyel a tölcséren :D

      Törlés
  7. Velencei álom, nyaaamm de várom már, hogy egyek : DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is nagyon finom, húgom kóstolta, belenyaltam és tényleg nagyon jó :)

      Törlés
  8. Tiniként dolgoztam fagyizóban, így elég sok ízt kipróbálhattam, és sikeresen torkig laktam :) Majd negyven évesen a klasszikus ízvilágot kedvelem, csoki/vanília/citromot, bár extra melegben jöhet még egy savanyú íz a citrom mellé.
    (esetleg kávés fagyi :D vagy jeges kávé)

    VálaszTörlés
  9. A kókuszos a nagy kedvencem, de rengeteg különleges ízt szeretek, például a levendulás epret, a banánt, a mangót, a tihanyi camembertet, a szőlőt.. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a levendulás és a camembert tényleg elég különleges lehet :)

      Törlés
  10. Nem vagyok édesszájú, így fagyit is jó ha kétszer veszek egész nyáron. A csoki és a kókusz jöhet elsősorban, de a gyümölcsök közül még az eper. A jégkrém is kedvenc, de csak a csoki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy irigylem azokat, akik nem édesszájúak :) annyira nehéz (lenne) lemondani az édességről :/

      Törlés