Pinterest Péntek #104

Orbán Szilvi | február 19, 2016


Jelentem élek, nem tűntem el, de ez a délutános hét... egyszerűen nincs időm semmire sem, a rendes, hétköznapi dolgaimra sem, nemhogy a blogra :/ Na de most itt vagyok, végre nem lesz túlóra a hétvégén, így most tényleg TGIF életérzés van, csak ez a fránya eső ne esne... Konkrétan élet-halál harcot vívtam az esernyőmmel, mikor levittem Benit sétálni, de egy idő után meguntam és összecsuktam az ernyőt, nehogy tönkremenjen nekem (az a szép drága színes, pöttyös esernyőcském :D). Szerintem Beninek is ugyanaz a véleménye a mai időjárásról, mint nekem, bloá, nagyon nem szeretem ezt a szürke, esős, hideg időt, de állítólag holnap már kisüt a nap! Ujjé, én már nagyon várom :) A blog is tavaszias külsőt öltött, én így tüntetek a borús idő ellen, nektek hogy tetszik? :) 
♥ Home, sweet home ♥


Korábban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen otthon részletei kerülnek majd be a PP-be, de tökéletes példája annak, hogy az ember változik :) 

DIY


Akinek gyöngy kézírása van (nekem nincs), az bátran készíthet egyedi kávés készletet - vagy teásat -, minimális ráfordítással. 

Outfit


Sajnos ma nagyon is aktuális a gumicsizma és az esőkabát (de a cuki kutyut is eltudnám képzelni magam mellé, csak Beni meg ne tudja, pssszt! :D)

Humor


Napom, hetem! 

Étel // Ital


Omnomnom...

Hajcihő


Miért vagyok én ennyire béna?!?! Pedig olyan jól néz ki...

Random


Új kedvencek :) 

Képek forrása és még több inspiráció az alábbi táblákon: 
♥ Home, sweet home ♥, DIY, Humor, Outfit, Étel // Ital, Hajcihő, Random.

Nektek melyik tetszik? 

3 megjegyzés: