Little Reasons To Smile #73

Orbán Szilvi | július 10, 2016

❤ kollégákkal nevetni a buszon ❤ korán piacozni ❤ mézédes dinnye - a "TUTIRA" szó tényleg megállja a helyét a táblán :) ❤ bevásárolni a nyaraláshoz ❤ pumpás naptej ❤ piros bögre fehér pöttyökkel és fehér bögre piros pöttyökkel - egyszerűen nem tudtam őket ott hagyni a Pepcóban, csakis engem vártak :D ❤ cuki zoknik a Tescóból - van bálnás, horgonyos és csíkos, awww *.* ❤ végre találtam szuper farmer shortot, amiből nem lóg ki a popóm, nem úgy néz ki, mint amit alaposan megszaggattak... ❤ brassói ❤ akciós Ristorante pizzák ❤ tegnap éjjel berepült egy HA-TAL-MAS sáska vagy miféle, majdnem szívrohamot kaptam :D gyorsan lefotóztam, majd felébresztettem Ő-t, hogy tessékelje ki a lakásból, én pedig bebújtam a takaró alá :D ❤ gyönyörű naplemente ❤ beszereztem Kordos Szabolcs könyvét, immáron teljes a csapat, de csak a nyaraláskor kezdem el olvasni :) ❤ Beni, ahogy hasal ❤ otthon új kutyus van és olyan ééédeees, alig várom, hogy megdögönyözzem, remélem jól kijönnek majd Benővel ❤ isteni illatú öblítő a Tescóból ❤ találtam olcsó és jó fürdőruhát magamra - éljen a Decathlon!

2 megjegyzés:

  1. Jó volt olvasni e sorokat – bizony hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az ilyen apróságokban is boldogság rejlik. A pöttyös bögrék cukik lehetnek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, sokszor voltam úgy, hogy leültem megírni egy ilyen posztot és azt hittem, hogy csak pár darab fog szerepelni a listán, de végül egész hosszú felsorolás kerekedett belőle :)

      Törlés