The Body Shop newbies

Orbán Szilvi | december 31, 2016

Idén biztos jó kislány lehettem, ugyanis a Jézuska - vagy pedig Ő is olvassa a blogot ;) -, rengeteg olyan ajándékot hozott, amik a karácsonyi kívánságlistámon szerepeltek, köztük ezek a gyönyörűséges, illatos TBS nyalánkságok is. Ezelőtt csak februárban volt szerencsém TBS termékeket kipróbálni, a barackos tusfürdőm pár hete fogyott el, a cukrozott almás testvajammal pedig nyár óta már csak álmomban kenegethetem magam :( 
A csomagok alakjából egyből rájöttem, hogy mik lapulnak a papír alatt, már csak arra voltam kíváncsi, hogy Ő milyen illatokat választott és meg kell mondjam, nem lőtt mellé *.* 
Figyelem! A bejegyzés sok-sok képet tartalmaz és magamból kiindulva őrült vásárlásra ösztönöz (hahó leárazások), de most végre gyakorolhattam egy kicsit az új géppel, a karácsonyi dekoráció mellett az ilyen témájú bejegyzések is remek lehetőséget biztosítanak egy kis kattintgatáshoz :) 

Love me butter ajándékcsomag




Ez az ajándékcsomag többféle variációban volt elérhető, én a Satsuma - Kókusz - Eper válogatást kaptam meg. Mindnek nagyon finom illata van és ahogy a TBS testvajakat ismerem, a hatásuk is biztos szuper. A Satsumát egyelőre nyáron tudom magamon elképzelni, de a másik kettőt simán használhatom télen is. 








Vanília chai tusfürdő


Ezt a 250 ml-s tusfürdőt Ő ajándékba kapta a vásárlása mellé, s egy picit tartott attól, hogy mit szólok majd hozzá, sőt kijelentette, hogy ezen szerinte túl is fogok adni, mert nem tetszik az illata. Történt ugyanis, hogy bementünk hugomnak tusfürdőt venni karácsonyra, és ha már ott jártam, megszagoltam mindhárom karácsonyi kiadást. Ez az egy illat volt az, ami nem tetszett, elsőre jó volt, másodjára már nem annyira (Twitterre még ki is írtam, hogy nekem nem jött be), hiába, a keleti fűszeres illatok nem az én világom, és bár a vaníliát nagyon szeretem, ebben a változatban nem varázsolt el. De mivel én nem vagyok olyan, aki továbbadja az ajándékot, sőt, ahogy a kicsomagolás után egyre többször szagoltam meg, már nem is találtam annyira kellemetlennek az illatát. Inkább mondanám furának, mint büdösnek - igaz én a chai lattét sem szeretem -, de biztos vagyok benne, hogy el fogom használni, s ki tudja, lehet meg is szeretem a végére :) 

Havas erdei gyümölcs csodadoboz



Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem teljesen elbűvölt ez a fémdobozos csomagolás, tényleg olyan, mint egy hatalmas piros alma. Egyedül azt a fehér szilikon szárat nem tudom hová tenni, kicsit elüt az egésztől, de hát ez van, koncentráljunk inkább a "doboz" tartalmára :)



Az ajándékdoboz tartalma 1 db 60 ml-s tusfürdő, 1 db 60 ml-s zselés testápoló, 1 db 50 ml-s testradír és 1 db 50 ml-s testvaj. A tusfürdő és a testápoló mérete pont elég arra, hogy kipróbáljuk és beleszeressünk ebbe az illatba, olyan mintha egy nagy adag erdei gyümölcsös joghurtot kennék magamra, legszívesebben megkóstolnám, van egy olyan érzésem, hogy nagyobb kiszerelésben is beszerzem majd őket (csak megvárom, míg akciós lesz). Bár testradírt nem szoktam használni (a januári nagy leárazásnál is ez tartott vissza a cukormázas almás doboz megrendelésétől, igaz ajándékba kapni egy ilyet teljesen más :D), de biztos vagyok benne, hogy nem fog rám romlani :) És hát a testvaj... nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire imádnivaló, édes, gyümölcsös illata van. 








Ezek után biztos vagyok benne, hogy többször meglátogatom majd a TBS üzletét az Árkádban, végre nem kell internetről rendelni, valamint attól sem kell tartanom, hogy vaktában választok, hanem személyesen meg is szagolhatom, ki is próbálhatom őket, mielőtt megveszem. 

 Nektek melyik a kedvenc The Body Shop illatotok? Miket ajánlotok kipróbálásra a TBS választékából? 

8 megjegyzés:

  1. A Satsuma tusfürdő a világ egyik legjobb illatú dolga. A testvajnál sokkal fanyarabb és frissebb, ajánlom figyelmedbe! A Pinita Colada is isteni, meg az idei almás karácsonyi termékek, valamint a White Musk parfüm. Ja és ki ne felejtsem az E vitaminos hidratáló arcmaszkot, az is csodákra képes. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos voltam benne, hogy te ezt fogod javasolni, régi néződ vagyok, neked ez a(z egyik) kedvenc TBS illatod :) ;) Az almás karácsonyiak tetszenek, de nekem jobban bejött a cukormázas alma, de sajna kivonták :( Az E vitaminos termékeket már nézegettem, egyszer rajta is voltak a kívánságlistámon, biztos kipróbálok valamit közülük. Köszöm a javaslatokat! :)

      Törlés
  2. Moringa minden mennyiségben:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Fuji Green Tea vonalból van meg a testradír, testvaj és gélkrém. A két utóbbi nagy kedvencem, a testradír szerintem felejthető. Az illatuk - egyszerre édes és fanyar zöld - nekem nagyon bejön, még télen is.

    VálaszTörlés
  4. Merre van a TBS az Árkádban? Én nem vettem észre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az éttermek alatti nagy tér mellett, ha a nagy körforgalom felőli bejáraton mész be, akkor a bal oldali soron van, ahogy mész a Rossmann és az Interspar felé.

      Törlés
  5. http://www.arkadgyor.hu/uzlet/221

    VálaszTörlés