Beszabadultam a drogériába...

Orbán Szilvi | november 08, 2012
...mivel Ő-nek elfogyott a tusfürdője, nekem meg a dezodorom. Előtte egy Alterra alumínium mentes dezodorom volt, de többet biztos nem fogom újravenni. Nem elég, hogy olyan szaga lett a hónaljamnak, mintha egy rakás citromreszeléket szórtam volna rá, de még büdös is maradtam tőle. Akármilyen natúrhiperszupercsodakence, meg ohne alumínium, üssön le valaki, ha még egyszer ilyet merek venni! Inkább maradok a jól bevált Rexona-nal :) Abban még nem csalódtam, az meg, hogy alumínium van benne, na puff. Ennyi kell.

A Posta után bementem a Rossmann-ba és őőőő izzé, egy kicsit elszaladt velem a ló :D nemcsak Ő-nek vettem tusfürdőt, hanem nekem is, meg sampont, meg balzsamot (ebből remélem már mindig lesz balzsam, mert nekem mindig olyan kellett, amihez mindig megszűnt), meg dezodort, meg nappali krémet, meg éjszakai krémet meg arclemosót, mert az is fogytán volt. Ráadásul most a hidratáló krémek akciósak voltak, 999 Ft volt darabja, ja és az arclemosó is annyi volt. :) Már olyan régóta hiányzott ez a rész a szépségápolási rutinomból (arctisztítás, archidratálás), hogy most kapva kaptam az alkalmon és bevásároltam hozzá. Úúúúgyhogy már semmi akadálya annak, hogy pontról pontra betartsam a rutinokat! Ééééééljeeeen!!! (Örömujjongás kikapcs.)

Na csak ennyit akartam :D

1. Isana Creme Dusche (Sheabutter & Passionfrucht) 2. Isana Hair ( Intensiv-pflege Shampoo) 3.  Rexona (Clear Pure - Crystal) 4.Isana Hair (Intensiv-pflege Spülung) 5. Garnier Essentials nappali hidratáló krém (Bojtorján kivonattal) 6. Garnier Essentials éjszakai hidratáló krém (Nyugtató jázmin) 7. Garnier Essentials Frissító tonik vitaminnal (Szőlő kivonattal) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése