100% natural & handmade & homemade :)

Orbán Szilvi | február 18, 2013
Egyetlen hugicám kijelentette, hogy márpedig ő nem hajlandó mindenféle káros kemikáliával mérgezni sem a kisfiát, sem pedig saját magát. Belevetette magát a kencekészítés rejtelmeibe, utána nézett, hogy mi mire jó, mivel hogyan kell bánni, beszerezte a hozzávalókat és már el is készített egy popsikenőcsöt (amit már le is tesztelt Leventén és bevált) valamint egy megfázás elleni kenőcsöt, amit ma kaptam meg postán, s ami nem is jöhetett volna jobbkor, ugyanis Ő most volt megfázva s sanszos, hogy én leszek a következő :)

Következő hónapban én leszek a következő tesztalany, rendeltem tőle krémdezodort, sheahabot, testradírt és kézkrémet. Ezeket most csinálja majd először és én leszek az a szerencsés, aki kipróbálhatja majd :)) Ezeket majd mind megmutatom itt nektek a blogon és beszámolok arról is, hogy hogyan váltak be :) Én nagyon kíváncsi vagyok rájuk, én is szeretném lecserélni a kozmetikumokat 100%-osan természetesre.

Nagyon sokan idegenkednek tőle (a család is fura szemekkel néz hugomra, mondván nekik jók az olcsó, sima bolti termékek is). Egyedül én vagyok, aki támogatja és lelkesen próbálgatom majd a kencéket :))

Íme a megfázás elleni kenőcs, alatta pedig az összetevők listája

Összetevők: eukaliptusz olaj (Eucalypti aetheroleum), méhviasz (Cera flava), teafaolaj (Melaleuca alternifolia), olíva olaj (Olea europaea), α - tokoferol, panthenol (B5 provitamin)
Amint megkapom a kencéimet, beszámolok róluk :)

Ti használtok natúr kozmetikumokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése