Hello Február!

Orbán Szilvi | február 01, 2013

A Hello Január kimaradt, lehet, hogy bosszúból ezért tartott olyan sokáig ez a hónap? Vagy csak nekem tűnt ennyire hosszúnak? Én már alig vártam a Februárt, főleg azért, hogy végre ne Január legyen. Brrr, nem szeretem a Januárt. Ti hogy vagytok vele?
A Február már a tél utolsó hónapja, innen már csak melegebb idő jön, az ember kedve is másabb már, egyre jobban kivirul. Tegnap nagyon szép napos idő volt, szépen búcsúzott a hónap, s Február első napja is naposan indult. Sajnos most már beborult, de délelőtt nagyon jót sétáltunk Benivel, kicsit ki is kellett gombolni a kabátot, olyan ereje volt a Napocskának. ♥

A februári képről enyhén lerí, hogy milyen "ünnep" lesz ebben a hónapban :) Ő-vel nem nagyon szoktuk megünnepelni a Valentin napot, nem hiszem, hogy csak ezen a napon kell kimutatni azt, hogy mit érzünk egymás iránt. A hét minden napjába bele lehet csempészni egy kis jelet, hogy a másik tudja, hogy szeretjük. Lehet egy váratlan helyzetben elcuppanó puszi/csók, ölelés, egy kis figyelmesség (pl. átvállaljuk a párunk feladatát egy napra, stb,). Az, ami a mai világban folyik Valentin nap címén az minden, csak nem a szeretetről, szerelemről szól. Az üzletek tele vannak mindenféle haszontalan, giccses holmikkal, ilyenkor jóval több édesség és virág fogy. Pedig mindezek ugyanúgy megtalálhatók az év bármely napján, a virágüzletek nem zárnak be utána, ugyanúgy lehet kapni bármilyen virágot a későbbiekben is. Csak a pénzhajhászás megy. Aki igazán szereti a párját, az nem csak ezen a napon kedveskedik neki. Persze nem is azt mondom, hogy nem kell megünnepelni :) De ugyanígy vagyok a Karácsonnyal is. Ne csak akkor legyünk kedvesek a családtagokkal vagy az emberekkel.

Na de nem is akartam erről most írni, elragadott a hév :) Majd lesz egy bejegyzés a Valentin nappal kapcsolatban, hozok pár egyszerű és aranyos ötletet, hogy ne merüljön ki a fantázia egy csokor virágban vagy egy doboz bonbonban. (bonbon, bonbonban...tök hangzatos szó :D) Ezek saját kezűleg is elkészíthetőek lesznek, így még nagyobb értéket tulajdoníthatunk neki, ha adjuk és ha kapjuk őket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése