Pinterest Péntek #4 - Rendszerezés

Orbán Szilvi | február 08, 2013
A múlt héten elfelejtettem a Pinterest Pénteket, pedig már össze voltak válogatva a képek is, de annyira belefeledkeztem az edzéses témákba, hogy ez kimaradt :( Úgy látszik, hogy nem tudok egyszerre többmindenre figyelni. Ezért van többek közt az is, hogy néha elrontom még a tarhonyát is főzés közben. Mindig mást is csinálok mellette, és mindig leég. Ugyanez van a húslevessel is, felforralom, a hableszedés lemarad, aztán jó zavaros lesz. De ha odafigyelek rá, akkor ha nem is tökéletes, de finom lesz az eredmény :) Pedig a nők képesek több dologra is figyelni egyszerre. Hm. De a kivétel erősíti a szabályt :))


A mai Pinterest Pénteken rendszerezéssel kapcsolatban hoztam képeket, ezek tetszettek a legjobban :) Mindegyik nagyon ötletes, és praktikus megoldás, s van köztük olyan is, ami szimplán csak jól néz ki :) Nekem pl. eszembe sem jutott volna a nagy üvegvázába tenni a wc-papírt. Nektek? :)

Nagyon tetszik a hűtős és a fagyasztós rendszerezés is, a miénkben még meg is lehetne oldani, csak nem oldalnézetből látnám, hogy mi van a kosarakban, hanem felülnézetből, ugyanis nekünk fiókos fagyónk van.

A mosogatószekrénybe felszerelt rúd is nagyon praktikus, amire felakaszthatjuk a spriccnis flakonokat, így azok sem foglalják a helyet a szekrényben, jobban ki lehet használni a helyet :)

A fürdőszobai kisszekrény és a dvd-s doboz meg egyszerűen csak tetszik, a doboznál a színe, a szekrénynél meg a szín, design, és amik benne vannak :))

A kamra a csúcs. Nekünk is csak egy szekrényből áll a kamra, de jó mély kialakítással, amit nem nagyon használunk ki, elöl vannak a cuccok, de mögöttük meg nincs semmi. De ez a fiókos megoldás nagyon tetszik :)

Nektek melyik tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése