Hello Sunshine!

Orbán Szilvi | március 06, 2013
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de az elmúlt napok tele voltak aggódással, izgalommal. Múlthét pénteken a kis keresztfiam Levente kórházba került, mert egész nap hányt, hiába kapott antibiotikumot, nem javult az állapota. Szombaton még rosszabbra fordult a helyzet, s odáig fajult a dolog, hogy meg kellett műteni. 10-12 cm-es szakaszt távolítottak el a kis belecskéjéből, mert elhalt. Kivették a vakbelét is, hogy a továbbiakban ne legyen ezzel sem gond. Nagyon aggódott érte az egész család.
Azonban tegnap végre jó hírt kaptam felőle, az anyukája mondta, hogy végre levették a lélegeztető gépről és már vért sem kap, magánál van. Úgy néz ki, hogy már a felépülés útjára lépett, egy kicsit talán fellélegezhetünk, de teljesen csak akkor nyugodhatunk meg, ha már otthon lesz a családdal :)

Innen is üzenem neki: ♥ GYÓGYULJ MEG LEVENTE, KERESZTANYU ÉS KERESZTAPU SZEME FÉNYE! ♥

Most, hogy kezdenek jobban alakulni a dolgok, én is visszarázódok a régi kerékvágásba, s hogy valamivel lefoglaljam magam, hétfőn nekiestem a konyhának a tavaszi nagytakarítás keretein belül. A fele már megvan, ma a kamrában eluralkodott káoszt szándékozom felszámolni, majd a csempéket kell lemosni, hűtő tetejét letakarítani, végül az ajtót, villanykapcsolót kell letörölni és jöhet a porszívózás. Ezt tartom a leghatékonyabbnak, így sikerül maradéktalanul összeszedni a kutyaszőrt, mert bár a konyhának kellene a legtisztább helyiségnek lennie a lakásban, de Beni mindig kinn van velünk, ha valamit csinálunk a konyhában. Igaz mostanában bevezettünk egy kis változtatást, kiköltöztettem a táljait a közlekedőbe, s napközben be van csukva a konyhaajtó. Csak akkor jöhet ki, ha mi is ott vagyunk. Hogy ennek mi volt az oka? Észrevettem, hogy igencsak megfogyatkozott a zsemlemorzsának szánt kenyérhéjak száma a vödörben, amiben gyűjtjük. Ezt egy függöny mögött tartjuk a kamra alatt, s a fiatalúr rátalált, s előszeretettel falatozott belőle. A félig teli vödörben már alig volt pár darab. Pedig a kenyér/kenyérhéj nem tesz jót a kutyának, mert férges lesz tőle, s nem azért kapja a féreghajtót az oltás mellé, hogy aztán újra elkapja... 
Felmosáshoz egyelőre még Ajaxot használok, de miután elfogy, áttérek a természetes felmosásra, mosószóda + teafaolaj (bár ettől meg egy kicsit olyan szag van a lakásban, mint ahol festettek, de még nincs másfajta illóolajom itthon). 
Pénteken eldől, hogy tudunk-e venni takarítógépet, s végre nekieshetek a nappaliban levő padlószőnyegnek :) Alaposan ráfér, Beni előszeretettel hányt oda mindig, ha rosszul volt, hiába van a folyosón PVC. Persze mindig alaposan kitakarítottam, de csak akkor leszek nyugodt, ha rendesen, takarítógéppel is át lesz mosva :) Pénteken minden eldől :) 

A kedvemen továbbá még a napsütés is sokat javít, napok óta ragyogó napsütésben van részünk, aminek hatására már megpucoltam az ablakokat, kimostam a függönyöket is. :) 

Hello Sunshine! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése