Pinterest Péntek #21 - Washi tape

Orbán Szilvi | július 26, 2013
Ahogy lefelé görgettem a Pinteresten, sorra jöttek velem szembe a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb washi tapes, más néven dekortapaszos dekorációk, hihetetlen, hogy mennyire fel tud dobni akár egy egyszerű fehér vázát is pár ragasztó csík :) Valahányszor meglátok egy szuper ötletet, azonnal be akarok szerezni magamnak jó pár ilyen gurigát, de sajna nem éppen az olcsó kategóriába tartoznak :( Egy-egy tekercs ára 1000 Ft felett van, de persze az egyszerűbb mintázatúak között vannak olcsóbbak is.

Maga a dekortapasz rizspapírból van, nagyon jól tapad és ha már meguntuk, könnyen eltávolíthatjuk, s akár még újra fel is ragaszthatjuk máshova. Szerencsére már magyar webshopokból is rendelhető, így nem kell heteket várni, amíg megérkezik a várva várt csomagocskánk :) Beszerezhetjük Dekorella Shop-jából, de a Dekortapasz oldalán is rengeteg pompás tapasz közül válogathatunk :))

Via már írt róla egyszer, de most a PP keretében én is megosztok néhány ötletet, hátha valaki mást is megihlet rajtam kívül.


Akár egy üres falrészt is kidekorálhatunk vele, csak a fantáziánk és tapaszkészletünk szabhat határt a megvalósításához, de mivel kiválóan tapad minden felületre, így akár díszíthetünk vele vázákat, poharakat, sőt, akár képkeretként is felhasználhatjuk :)
Nem kell feleslegesen időt töltenünk azzal, hogy kivágjuk a színes lapokból a zászlónak valót, elég csak egy kis csíkot lehúznunk a tekercsről, s már mehet is a pálcikára. A végét vágjuk be V alakban és kész is van a mini zászlócskánk, ami mehet pl. a kóstoló falatkákba, vagy muffin tetejére.
Képeslapokat, meghívókat, ajándékkártyákat is dekorálhatunk vele, nem hiszem, hogy létezik olyan ember, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése