20 napos lomtalanítási kihívás 3. nap - Hűtő-fagyasztó

Orbán Szilvi | augusztus 23, 2013
Először nem szerettem volna feltenni képet, mert hát, hogy néz ki az üres hűtő, de rájöttem, hogy nem is olyan üres, hiszen kaja van, nem éhezünk :)) Nem szoktuk magunkat elhalmozni joghurtokkal, tömérdek felvágottal, mert csak ránk penészedne, meg hát gyerek sincs, aki miatt érdemes lenne ilyeneket venni. Ha meg megéhezünk rá, akkor elcsettegünk a boltba és kész. Nem látom értelmét az eszement vásárlásoknak, mindent felhalmozni, megtömni a hűtőt, aztán pedig elfeledkezni róla, s a cucc ott romoljon meg. Azért adtuk ki érte a pénzt?

A feladat ez volt:
1. Ami üres, dobd ki (valaki a családban hajlamos visszatenni az üres margarinos dobozt?? )
2. Aminek lejárt a szavatossági ideje, dobd ki.
3. Aminek le fog, az kerüljön előre.
4. Ami csúszik, mászik, penészes szintén dobd ki.
5. Ha valami kifolyt, azt azért ne hagyd ott, töröld fel
6. A fagyasztót se hagyd ki, ami már régóta csücsül a hűvösön, készíts belőle valami finomat.
7. Aminek kiszakadt a csomagolása, tedd át másik zacsiba.
8. Ha üres a fagyasztód, és a hűtőben sincs sok minden, ami kárba veszne, most le is olvaszthatod, így ezzel a későbbiekben már nem lesz gondod
9. Ha valami kifogyott, írd fel a bevásárlólistádra.

Nincs nagy változás a lomtalanítás után, csak egy üres befőttes üveg, egy régen lejárt sörösdoboz, egy kisebb doboz mézes vaj, és egy rohadt alma landolt a kukában. 

De azért megmutatom az előtte - utána képeket, hátha valakit motivál majd :) A fagyasztót nem fotóztam le, abból nem kellett semmit sem kiválogatni, minden ami benne van, rendben van :)

Ti hogy haladtatok? Bevásárlásnál telepakoljátok a hűtőt, vagy inkább részletekben vásároltok, akkor, amikor épp megéheztek valamire?

2 megjegyzés: