Az első szülinap :)

Orbán Szilvi | október 04, 2013

Hát ez is eljött. Hüpphüpp, örömkönnyeket hullajtva e neves nap tiszteletéből megettem egy Big 3bit csokit
:)) Torta nem lesz, az nekem jár a szülinapomon, de az majd decemberben. Ma csak egy szelíd, csendes örömködés volt, hogy ezt is megértem, egy évig (és még remélem, hogy sokáig) fenn tudtam tartani egy blogot, s ezzel néhány emberke érdeklődését :)

Nem tudtam, mire vállalkoztam, amikor elkezdtem, de nem bántam meg :) Ezalatt az egy év alatt sokat változott a blog és vele együtt én is (hogy jó irányba-e vagy nem, azt döntsétek el ti :)), sokmindent megtanultam. Eleinte emlékszem türelmetlen és hisztis voltam, mert nem akart senki sem kommentelni, a Facebook-on sem válaszolt senki sem, ha kérdeztem valamit. De aztán ez elmúlt, sokkal megfontoltabb, türelmesebb, alázatosabb lettem. Alaposan le is teremtettem magam, hogy miért hisztizek itten, majd jön, aki akar, majd hozzászól, aki akar, majd lájkol, aki akar. Én csak írjam a kis dolgaimat, csináljam tovább azzal a lendülettel, ahogy elkezdtem és majd jönnek. És tényleg így lett :) Idővel szépen lassan elkezdtek gyűlni a tagok (már 47-en vagytok itt, a Facebook-on pedig 223-an, jeeee), néha vannak hozzászólások is, amiknek mindig rendkívül örülök :)

Pár hónappal ezelőtt már volt egy kérdőív a bloggal kapcsolatban, amiben kikértem a TI véleményeteket a bloggal kapcsolatban, hogy miben kellene fejlődnöm, milyen témában kellene többet írnom, mely cikkeket szeretitek a legjobban, stb. Gondolkodtam rajta, hogy ismét csinálok egy kis közvéleménykutatást, de inkább eltekintettem tőle, elég lesz most a nyereményjáték :) Apropó már csak néhány órátok van még éjfélig :) Mivel nem leszek már fenn olyankor, így a jelentkezési lapot nem tudom lezárni, de mivel a válaszoknál látom az időt is, hogy mikor töltötte ki az illető, ezért aki éjfél után töltötte ki - a játékszabály értelmében - azt már nem fogom figyelembe venni, ahogy azt sem, ha valaki hibásan töltötte ki a jelentkezési lapot. Sorsolni a hétvégén fogok a random.org segítségével, a nyertes nevét pedig hétfőn egy bejegyzésben fogom közzé tenni, de értesítő e-mailt is fog kapni. A visszaigazolásra 2 hete lesz a nyertesnek, amennyiben ezt nem teszi meg, új nyertest fogok sorsolni :) Várjátok már? :)

Ennyit a nyereményjátékról, s most jöjjön egy kis statisztika :)
Ezalatt az egy év alatt:
● 327 bejegyzés született (ez a 328.)
● 30.605 egyéni látogatója volt a blognak
● 60.260 alkalommal töltötték le az oldalt
● 233 felhasználó lájkolta a blog Facebook oldalát
● 47 tag regisztrált a blogra
● legtöbben Magyarországról olvasnak (48.420), második helyen az Egyesült Államok (2.274), harmadik helyen pedig Németország (1363) áll.

Ennél többet nem is kívánhattam volna, nagyon örülök, hogy itt vagytok nekem és bízom benne, hogy a többi születésnapot is együtt ünnepeljük!

Legyen szép napotok, illetve most már szép estétek! ♥

4 megjegyzés:

  1. Happy B-B-Day!!! Szerintem nem kell újabb kérdoív, jól csinálod, amit csinálsz, csak így tovább :-)
    P.S: Tegnap Győrben voltam. A Penny Market elott mentem el, a Plaza után, ott van egy kis tó. Az jutott az eszembe, hogy oda hordtad-e nyáron furdeni a kutyusodat? Na, ezt csak így megjegyeztem :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) ♥
      Nem, nem odahordtam, abba valahogy nem szívesen engedjük a kutyákat, pláne, hogy már aligátor teknős is élt benne, ki tudja mi lakozik még ott :)) Vámosszabadira vittük őket, ott van egy tó, gyakorlatilag a szántóföld közepén :)

      Törlés