Little Reasons To Smile #11

Orbán Szilvi | december 08, 2013
http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/68975095919
Ez a hét nem nagyon tartozott a kedvenceim közé, szinte nem volt olyan nap, hogy ne fájt volna valamim. Hol a gyomrom, hol a fogam, hol a fejem fájt. Lekopogom, de most nincs semmi bajom :)
De szerencsére azért voltak jó pillanatok is, ezeknek köszönhetően ma ismét meg tudtam írni ezt a bejegyzést, s most nem is nagyon kellett gondolkozni, hogy mik kerüljenek be ide :) Mert elárulom, hogy néha nagy bajban vagyok, hogy mit írjak. A sors elég rossz memóriával áldott meg (bezzeg a hosszútávú memóriámmal semmi gond nincs, még most is élesen emlékszem arra az időre, amikor 6 évesen törött karral kórházban voltam), s nem szoktam írogatni folyamatosan a dolgokat, csak akkor, amikor már ezt a bejegyzést írom. Ilyenkor pedig már nagyon nehéz visszagondolni a hét elejére. Annyiszor elhatároztam már, hogy mindig vezetem egy füzetben, de csak 2 napig jutottam, utána feledésbe merült a dolog. Egyszer már úgy is csináltam, hogy itt, piszkozatba kezdem el összeírni, de mára már ez is megkopott...Valami pedig ki kell találnom. Gyakorlott hálaadók? Tanács, ötlet? :)) 

Okok a mosolyra:
♥ meleg harisnya ♥ jó meleg zoknik ♥ pirítós kamilla teával ♥ Szívek szállodája ♥ Macska jaj (nagyon sokat szoktunk idézni belőle :D) ♥ sok-sok finomság a csomagban ♥ puha, meleg mamusz ♥ fahéj ♥ mogyoró ♥ gyertyafény ♥ dekorszalagok (még mindig) ♥ napsütés ♥ ahogy Beni követi a napot a lakásban ♥ újabb szappan ellátmány, köszi hugi ♥ ♥ ♥ számomra nagyra tartott emberek is Like-olták a blog FB oldalát ♥ már 252-en vagyunk, itt pedig 56-an ♥ két bejegyzésemet is megosztották más oldalon (köszi wannabe chef) ♥ sok-sok inspiráló képeket nézegetni és gyűjtögetni a Pinteresten ♥ Boci Aero ♥ eperzselés mályvacukor (hát ez valami mennyei volt *.*) ♥ első hó ♥ ropog a hó a talpam alatt ♥ karácsonyi fények az ablakokban ♥ videókat nézni YouTube-on ♥ tiszta ablakok ♥ az ablakban várni Ő-t, hogy hazaérjen (tiszta Rómeó és Júlia erkély jelenet :D) ♥ adventi naptárt bontogatni 

Nektek? 

3 megjegyzés:

  1. Nálam a naptáras jegyzetelés elég jól működik. Bár én eléggé a naptáram rabja vagyok, naponta többször is előszedem, a beosztásaim miatt muszáj is, úgyhogy nekem az vált be, hogy oda firkantok minden nap valamit, hogy hétvégéig el ne felejtsem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2014-re be kell szereznem egy kis zsebnaptárt :) Hátha úgy könnyebb lesz és magammal is vihetem,hátha napközben is ér valami, de mire hazaérnék már elfelejtem :)

      Törlés