Little Reasons To Smile #13

Orbán Szilvi | december 22, 2013
Végre ez a nap is eltelt, ma már ki sem mozdulok a pihe-puha ágyikóból :) Erre a hétre elég sok mindent terveztem, s a nagyját sikerült is megvalósítanom, már csak fel kell seperni/porszívózni a lakásban, függönyt kell mosni és készen is vagyunk, jöhet a KARÁCSONY!!! :) Én már nagyon várom, s most hogy már megvannak az ajándékok, még jobban :) Vettem pár dolgot még magamnak is karácsonyra, majd azt is betesszük a fa alá, mintha Ő vette volna nekem :) Egyébként még most sem tudom felfogni, hogy ilyen gyorsan itt a karácsony, vagy csak nekem telik ilyen gyorsan az idő?? Ami a sütés-főzést illeti még semmi sincs készen, valami még mindig hiányzik, tegnap pl. nem kaptunk gesztenyepürét az Aldiban, de remélem valahonnan sikerül finomat beszerezni, mert hát hogy lesz így gesztenyés bejgli Ő-nek? :/ De a túrótortához és a Bailey's-hez sincs még meg a tejszín...ejnye, ejnye, pedig ezeket a hétvégén meg akartam csinálni, remélem ma sikerül mindent beszerezni. Ha nem, akkor sem kapok idegbajt, majd megcsinálom hétfőn :D No stressz kérem szépen :) 

http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/68974819537/rennnes-via-reaching-the-goal-marry

Okok a mosolyra:
♥ narancs, narancs és narancs ♥ egyszerre 2 csomagot kapni ♥ szuper ajándék Ő-nek ♥ napsütés (mennyivel másabban telik a nap, ha süt a nap) ♥ gyönyörű piros körömlakk ♥ tiszta konyha, fürdő és Wc ♥ végre kiürült a szennyeskosár, megszűnt a vasalni való kupac ♥ finom kaják, amiket Ő hoz ♥ ajándék beszerző körút ♥ elpusztítani az utolsó darabot is a mikulás csomagból ♥ tejkaramellás szaloncukor ♥ Míg a Jackpot el nem választ, majd rögtön utána Másnaposok ♥ új kedvenc zene, most éppen ez ♥ karácsonyi zenére takarítani ♥ leesett a máz a mézeskalács házról, de sebaj, legalább új mintát rajzolhatok fel (reményeim szerint még ma össze is állítjuk végre) 

Nektek? 

2 megjegyzés:

  1. A családod mit kap? Ők vettek valamit nektek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezt inkább nem mondom el, hiszen akkor nem lenne meglepetés :) Anyáéktól már megkaptuk a csomagot, de sajna idén nem tudunk másnak ajándékot adni, drága lenne a postázás :/ így most csak Ő-vel egymást ajándékozzuk meg...

      Törlés