Pinterest Péntek #37 - Karácsonyi kiadás

Orbán Szilvi | december 20, 2013
Ez a PP más lesz, mint az eddigiek, közeleg ugyanis a karácsony (már csak 4-et kell aludni, jesszus...) és úgy gondoltam, hogy most olyan képeket válogatok be ide, amik a karácsonnyal kapcsolatosak. Ezáltal talán még jobban sikerül ráhangolódnunk, mert őszintén nekem semmi karácsonyi hangulatom nincs, unalmas, szürke idő van, fujj :/ 
Igyekszem karácsonyi zenéket hallgatni, a rádiók sem halmoznak el bennünket velük, még jó, hogy tavaly rengeteget kiírtam cd-re, így van mit hallgatni :) 
Az utolsó napok egyébként takarítgatással (nem merülök bele nagyon, hiszen egyszer már végigmentem a lakáson) telnek, hétvégén még megvesszük a hiányzó ajándékokat, hozzávalókat, megsütöm a stollent és a bejgliket (jujj úgy izgulok milyenek lesznek, ha nem sikerülnek legfeljebb kiskanállal vagy villával megesszük a tepsiből :D), hétfőn pedig a túrótortát és a sajtosat. Aztán meg hipp-hopp máris kedd van és lehet főzni, fát díszíteni, vacsizni, ajándékozni. Utána pedig azt vesszük észre, hogy már a szilveszter is elmúlt, új év van. Na de ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre még csak december 20-a van :)


Lakberendezés


Karácsonyi párnák *.* 

Cukiság 


Imádom a kutyákat, ráadásul a képen Ő kedvence kutyafajtája van :) 

DIY


Csemetéink kézlenyomata aranyos ajándék és dísz is lehet a fán :)

Manikűr


Nem hiszem, hogy ezt el tudnám készíteni, de ez annyira ünnepi és annyira széééép *.*

Outfit


Karácsonyi is, kuckós is...

Humor


:D 

Desszert


Ezzel boldogan megpakolnám a kis bendőcskémet :) 

Frizura


Ahh, ez olyan aranyos és szép! 

Étel


Nyamm, nyamm, nyammm. 

Ti hogy álltok a karácsonyi hangulattal?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése