♥ Az első PIXIBOX ♥

Orbán Szilvi | február 12, 2014
Hamarosan elárasztja az internetet a sok-sok beszámoló az idei év első Pixibox-áról, s most én is beállok közéjük :) 

Tavaly év végén, miután az összes PIXIBOX-os videót megnéztem djkaty és Szandra YouTube csatornáján, megszületett bennem a döntés, hogy nekem is meg kell rendelnem ezt a kis dobozkát, hogy én is megtudjam milyen érzés kíváncsian várakozni arra, hogy mi lakozik a dobozban :) 
Gyorsan regisztráltam is a pixibox.hu-n és a Facebook oldalukat is Like-oltam, hogy még véletlenül se maradjak le semmiről sem :) 
/Aki még nem rendelt, de kedvet kap hozzá, annak mondom, hogy tényleg érdemes náluk regisztrálni, hogy időben értesüljünk az újdonságokról és a nyitás időpontjáról, mert a nyitás napján hamar elfogynak a dobozok./

Vigyázat hosszú lesz, a képek minőségéért pedig előre is bocsánatot kérek, de ez a borús idő nem a bloggerek/vloggerek barátja. Rettentően nehéz jó képeket készíteni, annyira közel vittem a fotózni valót az ablakhoz, amennyire csak tudtam :/ Viszont mindenképp szerettem volna képeken is megmutatni, hogy miket kaptam :)


A rendelésről

Miután regisztráltam, nem volt más dolgom, min várni az értesítő mailt, amiben elárulták a nyitás időpontját (2 időpont van, így mindenki kiválaszthatja a neki tetsző időpontot). Amikor megkaptam, be is írtam a naptárba nagy piros betűkkel, hogy február 1. szombat 15 óra. Amikor pedig elérkezett az idő, amint kinyitottak, már nyomtam is a Megrendelem gombot és kész is volt, szinte az elsők közt voltam, akiknek sikerült rendelniük :) Nemsokkal később már meg is kaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről, amiben a szállítási adatok voltak és a fizetendő összeg. Sajna pont most emelték az árat, így én már nem 3990 Ft-os, hanem 4390 Ft-os áron tudtam megrendelni, de akik előfizettek egész évre (volt ilyen lehetőség is, de nekem nincs 15.000 Ft-om, hogy egyszerre megrendeljem mind a 6 dobozt) azok még a tavalyi áron tudtak lecsapni rájuk. Az első 500 doboz nem egészen 2 óra alatt elfogyott, így aki lemaradt, már csak február 4-én, 11 órától tudott rendelni a második adag 500 dobozból. Én már hátradőlhettem, az én rendelésem már sikeres volt :) 

A szállításról

Pár nappal később ismét kaptam egy emailt a PIXIBOX csapatától, miszerint a szállítás 11-én kezdődik és még akár aznap, de legkésőbb 12-én kézhez kapom a kis csomagocskámat, amit a Posta MPL futárszolgálata juttat el hozzám. Ez így is lett, még 11-én, délután csöngetett a postás, nála kellett kifizetni is a csomagot. De még nem bontottam ki, mert el kellett szaladnom a postára a csekkeket befizetni, pedig már nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mi van benne :) 

A csomagolásról

A pixi egy erős, barna kartondobozban érkezett, s ebben volt még benne a rendes, igazi pixis doboz, a maga gyönyörű hófehér és jellegzetes fekete mintázatával :) Már akkor szerelembe estem vele, alig várom, hogy belepakolhassak :) Azt hiszem a lakkokat fogom benne tartani, legalábbis, amíg beleférnek :D 
Ahogy kinyitottam a dobozt, a tetején volt egy papír, amin megköszönték, hogy rendeltem és a hátulján felsorolták a benne rejtőző termékeket, amelyek fekete selyempapírba voltak bebugyolálva. 


A tartalomról

A dobozka (ami egyébként pont akkora, amekkorának gondoltam) 3 teljes kiszerelésű, 1 utazós kiszerelésű terméket, 5 termékmintát, két kupont valamint a Mályvavirág Alapítvány jóvoltából egy gyöngyös kitűzőt, vagy brosst talán, nem tudom pontosan, - ami a méhnyakrák elleni küzdelem jelképe - tartalmazott, de volt még benne egy cuki kis fürdőbomba is, aminek az illata bejárta az egész dobozt :) 


S akkor lássuk szépen sorban, hogy mik is lapultak a dobozban :) 

1. Gyöngyös kitűző + tájékoztató

A kis kártyán olvashatunk néhány fontos információt a méhnyakrákkal kapcsolatban, s tájékoztattak arról is, hogy március 8-ig akciós áron, 15.900 Ft-os lehet hozzájutni a méhnyakrák elleni oltáshoz a felsorolt oltóközpontokban. Sajnos csak 2 budapesti központ van felsorolva, így jobbára csak azok tudják ezt igénybe venni, akik a fővárosban laknak. Itt Győrben nem tudom, hogy van-e erre lehetőség valahol :/


2. Egy-egy kupon a Valentino-tól és az Artdeco-tól

Az Artdeco kupon egyik oldalán található kuponnal 30% kedvezménnyel vásárolhatunk meg 1 db Artdeco Quattro Beauty Box-ot, amit 4 db, általunk kiválasztott tetszőleges szemhéjpúderrel tölthetünk fel. A másik oldalán pedig 20% kedvezménnyel lehet a miénk egy Artdeco színes vagy francia manikűr körömlakk, vagy körömápolási termék. 


A Valentino kupon felmutatásával 20% kedvezmény jár bármely Valentino női vagy férfi parfüm, kiegészítő termék megvásárlása mellé. 


Mindkét kupon a Müller Parfümériákban váltható be, március 31-ig. 

3. Valentina női parfüm 1,5 ml-s termékminta 

Ami nagyon tetszik benne, az a fújós kiszerelés, no meg az isteni illata :) Virágos-keleties illat, a fejjegyben a calabriai bergamott és fehér Alba trüffel édes jegye található, nyomukban a jázmin, az Amalfiból származó narancsvirág és tubarózsa teljesedik ki. Az alapjegyben pedig a nemes cédrus és ámbra található. 


4. Vichy- Teint alapozó család 2x 1,5 ml fluid és 2x 1,5 ml krém termékminta

Már Szandránál láttam erről egy tesztet, ő jókat írt róla :) Én nem szoktam alapozót használni, éppen ezért örülök neki, hogy csak minta van belőle, kipróbálni viszont ki fogom próbálni :) A mellékelt tájékoztatóban bővebben írnak róla, megnézhetjük az árnyalatokat, milyen bőrhöz melyik passzol, ugyanis ennek az alapozócsaládnak 3 tagja van: 1.) Fluid - normál és kombinált bőrre, 4 árnyalatban kapható, a minta a 25-ös, azaz a sand árnyalatot tartalmazza. 2.) Krém - száraz bőrre, szintén 4 árnyalat, a minta pedig szintén a 25-ös (sand) árnyalat. 3.) Kompakt - ő egy púder, ami minden bőrtípusra alkalmas, 2 árnyalatban elérhető. Mindhárom alapozóhoz a Vichy partner-gyógyszertárakban juthatunk hozzá. 



5. Vichy 3in1 arclemosó

Utazási kiszerelésben került a dobozba, de nekem még így is megfelel ez a 100 ml-s mennyiség :) Mint az a névből kiderül, három az egyben termékről van szó, arclemosó tej, tonik és szemfestéklemosó is egyben. Rövid idő alatt és kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, nem okoznak irritációt. Vichy termálvizet tartalmaz. Szintén a partner-gyógyszertárakban vásárolhatjuk meg.


6. Artdeco körömlakk 

Ő már teljes kiszerelésű termék, 6 ml-s kis üvegcse. Én a sárga színt kaptam, s megmondom őszintén egy kicsit félek tőle :) Nem tudom, hogy hogyan mutat a sárga lakk az ujjaimon, valószínűleg majd nyáron fogom elővenni. 


7. Artdeco Eyeshadow base

Szintén teljes kiszerelésű termék és már sok szépségblogon olvastam róla. Szinte ódákat zengtek róla, hogy milyen jó, szóval örülök neki, hogy megvan, még akkor is, ha nem sminkelek, hiszen nem tudhatom, mikor tör ki rajtam a sminkelési láz :) 


8. Eucerin Lip aktív ajakápoló

Az Eucerin most csatlakozott a PIXIBOX-hoz, s egy ajakápolóval indítottak. Az E-vitaminnal, méhviasszal, jojobaolajjal és pálmaolajjal ápolja, táplálja és hidratálja az ajkakat. Kapott egy 6-os UVB-fényvédőt is, így hatékonyan védi az ajkainkat a napfény káros hatásaitól. 


9. Bomb fürdőbomba (ami egy muffin)

A Bomb Cosmetics is most csatlakozott, s ők egy isteni illatú fürdőmuffinnal örvendeztettek meg bennünket :) Termékeik kizárólag kézzel készülnek, s csak természetes összetevőket tartalmaznak. Kínálatukban találhatunk szappanokat, fürdőkrémeket, fürdőgolyókat, tégelyes tusoló-és bőrápoló termékeket. Sajna a kis virágok folyton lepotyognak, az előbb a doboz aljából vadásztam elő őket, de nem menekülnek a sorsuk elől. ha nem most, de később biztos a kádban fognak landolni (velünk együtt) :) 


Összességében szuper dolgok vannak benne, s egyáltalán nem bántam meg, hogy megrendeltem, hiszen ha külön-külön vettem volna meg mindent - gondolok itt a szemhéjalapozóra, a körömlakkra, az ajakápolóra, az arclemosóra - , sokkal többe került volna, mint így. 
Bár megígértem Ő-nek, hogy idén már nem rendelek, mert csak ki szerettem volna próbálni, de bevallom, hogy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nehéz lesz ezt betartani :) 

Ti ismeritek ezt a kis dobozkát? Rendeltetek már? Tervezitek, hogy rendelni fogtok?

16 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hát igen, de ha emlékezetem nem csalt, a szappanjaidban is előfordult :P :) Szerencsére már nem készítesz vele ilyesmit :) De ettől még nagyon sok testápolási termékben benne van, még a drágábbakban is...

      Törlés
  2. Hűű, most tök jó dolgok voltak benne :) Vichy alapozóm nekem is van, pont ma írtam róla a blogon :) Az arclemosóból pedig egy 30 ml-em van. A szemhéjalapot elfogadnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kíváncsi vagyok mindkettőre ma este már ki is próbálom a lemosót :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik ennek a doboznak a tartalma. :) Én még sohasem rendeltem pixiboxot, ellenben a decemberi szépségboxot megrendeltem, de nekem sajnos csalódás volt. Ez a doboz sokkal szimpatikusabb, de először a pixibaget szeretném kipróbálni. Remélem a márciusit sikerül majd elcsípnem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a Pixibag...nehéz lesz megállni, hogy ne rendeljem meg :D én nem sok jót olvastam a szépségboxról, azt mondják, hogy ahhoz képest mi van benne, eléggé drága és sokan csalódtak is benne. Én ezért döntöttem a Pixibox mellett :) Sok sikert Neked, hátha sikerül, csak legyél szemfüles! ;)

      Törlés
  4. A sárga lakkot már most is használhatod. Próbáld ki pl szürkével kombinálva, kiegészítve, díszítve. Ahogy tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod, szürkével tényleg jól mutatna. De olyan még nincs :/ :) nekem egyébként az a manikűr jutott eszembe vele, amit egyszer valamelyik PP-ben osztottam meg, a bajszos :) bajuszok nélkül egyszer lehet megcsinálom :)

      Törlés
    2. Egyébbként nem vagyok nagy rajongója ezeknek a boxoknak, mert én nagyrészét a termékeknek magamtól nem venném meg. Sok mindennel meg nem is kísérletezek, - pl krémek, mert lassan tíz éve csak Vichy termékeket használok. Parfümjeim nagyjából ugyanazok vagy hasonlóak évek óta. Az erős illatokat nem bírom, megfájdul tőlük a fejem. Sminktermékeket ugyanúgy stabilan, ugyanazokat vásárolom. A púderem 18 éves korom óta ugyanaz. Amivel kísérletezni szoktam, azok a körömlakkok.

      Törlés
    3. Persze, akinek vannak bevált termékei, az nem szívesen kísérletezget mással :) De nekem még nincs semmi olyan, amit nem cserélnék le mással :) ezt is csak kipróbáltam és ennyi :)

      Ja és rájöttem (miután feltúrtam a lakkos kosaramat), hogy van szürke lakkom, csak az glitteres. De attól szerintem még szuperül megy a sárgához, sőt, találtam még olyanokat, amik szintén harmonizálnak vele :)

      Törlés
    4. kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle.

      Törlés
  5. Nekem fenntartásaim vannak vele kapcsolatban, mert a müllerben szinte mindenből van kicsi próba kiszerelés, szerintem olcsóbban kilehet jönni, mint így. Sokat gondolkodtam én is egy ilyen dobozon, regisztráltam is aztán megnéztem, kiszámoltam és rájöttem, hogy ha a kis kiszereléseket megveszem a boltban, sokszor sokkal olcsóbban jövök ki, mint így, ráadásul lehet éppen nem is jön be, ami a csomagban van, vagy a bőrömnek nem lesz jó. Mert ugye nem lehet tudni éppen mi lesz benne. Szóval én lemondtam róla, bár a meglepetés érzése biztos hogy jó lehet.:)

    VálaszTörlés
  6. Eleinte én is feleslegesnek tartottam, de győzött a kíváncsiság :) Nem fogom most már mindig megrendelni, de jó volt kipróbálni és megtapasztalni, hogy milyen :) sosem tudhatod, hogy mi lesz benne a teljes kiszerelés, én pl. nem engedhetem meg magamnak, hogy Vichy krémeket használjak vagy drága sminktermékeket. De ezzel a csomaggal ez teljesült, igaz lehet, hogy most pont jókat fogtam ki.

    VálaszTörlés
  7. Szappan és AJAKÁPOLÓ között van különbség. Sok szappanos azért használ pálmaolajat, mert hamarabb keményedik a szappan, és remek kitöltő anyag. És nem azért, mert olyan hű de jól ápol. Mert sehogy sem ápol. Nekem az veri ki a biztosítékot, hogy egy ilyen neves cég belenyúl egy ilyen alapanyagba, ami konkrétan tök fölösleges egy ajakápolóban, csak olcsó kitöltő anyag.

    VálaszTörlés