Catrice - 16 George Blueney & Rimmel - 030 Double Decker Red

Orbán Szilvi | február 13, 2014
Nem telt el nagyon sok idő az első ilyen bejegyzésemtől, s most ismét itt van egy másik kedvencem, ami gyakorlatilag a véletlennek köszönhető :) Az úgy volt, hogy levertem a körömlakkos kosárkámat az asztalról s ez a két lakk pont egymás mellé esett. Annyira megtetszett a kombináció, hogy úgy döntöttem, kilakkozom velük a körmömet, ha már így esett a dolog :) A végeredmény szuper lett, nekem a postairón (tudjátok, az az egyik végén piros, a másik végén kék ceruza) jutott róla eszembe valahányszor ránézek :) 
Egyelőre még ilyenekkel próbálkozok, gyakorlom az ecsettel bánást, hogy hogy ne kenjem össze a bőrt, szépen, egyenletesen fedjen a lakk, stb. Már egyre kevesebb vattakorongot és fültisztítót használok el, és a lemosóm sem fogy olyan gyorsan. Ez jelent valamit, nem? :D

A Catrice lakkja annyira gyönyörűen csillog, ha rásüt a nap, de sajna ezt a képen nem tudtam átadni, de talán látszik belőle valami :) Már a neve is megnyerő, aki szereti a sármos és jóképű George Clooneyt, azt egyből megnyeri ez a névválasztás :)
Itt olvastam róla egy tesztet, de már csak azután, miután a Rossmannban 349 Ft-ért hozzájutottam :) Aggie képein sokkal jobban látszik ennek a lakknak a pompás színe, csillogó, tisztára mint az éjszakai égbolt :) Nagyon megszerettem, biztos, hogy sokszor fogok hozzányúlni :)
Bár Aggie azt írta, hogy nehéz kezelni az ecsetet, szerintem nem, nekem sokkal könnyebb volt vele dolgozni, egyáltalán nem találtam zavarónak. Annak köszönhetően, hogy vastag és lekerekített, sokkal gyorsabban végeztem vele, mint vékonyabb társaival, szóval nekem bevált :) Ebből is látszik, hogy ahány ember, annyi vélemény és tapasztalat :)


A Rimmel lakkhoz szintén akciósan jutottam hozzá (talán eddig egyik lakkomat sem vettem meg teljes áron, pedig már 10 felett vannak :)) a Rossmannban 349 Ft-ért. Nem is néztem, egyébként mennyibe kerülnek ezek a lakkok? Már a neve is levett a lábamról, hiszen imádom Londont és az ott furikázó emeletes buszokat :) Már mikor először tanultuk őket angol órán, már akkor imádtam a nevüket kimondani...Double Decker...A másik, ami megfogott benne, az a színe. Mindenkinek kell egy tökéletes piros szín. És ez az. Az ecset itt is megfelelő, könnyű vele dolgozni, pedig nem vastag :) Tesztet ezzel a kapcsolatban nem találtam a neten, legalábbis magyar nyelvű oldalon :) Eddig két piros lakkom van, de ez a kedvencem a kettő közül, ezt is biztos sokszor előveszem majd :) 


Egyelőre nem tudok érdemleges véleményt alkotni a tartósságukról, hiszen csak 2 napja vannak fenn a körmeimen, s eddig csak egyszer mosogattam velük, de azt is gumikesztyűben, ugyanis annyira tetszik ez a kombináció, hogy nem szeretném, ha gyorsan tönkremenne :) A Pennyben vettünk eldobható gumikesztyűt, ebben sokkal egyszerűbb a mosogatás, mint a rendes, háztartási változatban :) Úgyhogy ennek köszönhetően még mindig eredeti szépségükben tündökölnek a körmeimen  ♥  ♥ 

Fedőlakk nélkül is milyen szépen fénylik :)

Nektek mi a véleményetek erről a két lakkról? Tetszik ez a kombináció? :)  

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kombináció. Számolgattam a napokban, kb 15 éves korom óta lakkozom rendszeresen a körmeimet - azaz 18-19 éve!!! Uffff.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hű, akkor én még nagyon az elején vagyok, még csak 1 hónapja festem :)

      Törlés
  2. Amit tőlem kaptál, arról nem lesz kép?

    VálaszTörlés
  3. hmm..tetszik :) és igen a bizonyos piros lakk minden nőnek kell :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kettő is van (s most vettem észre, hogy nagyon hasonló az árnyalatuk), a másik egy Crystal Nails (42-es Dark red árnyalat), az volt az első lakkom, vele kezdődött minden :)

      Törlés