{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - 5 kedvenc blog

Orbán Szilvi | március 12, 2014
{Szia! Ha először jársz itt és nem tudod, mi is ez a Vigyázz! Kész! Posztolj! dolog, itt olvashatsz bővebben róla. Ha esetleg kedvet kaptál és szeretnél Te is csatlakozni, írj egy e-mailt az eletespillecukor@gmail.com címre és válaszban elküldöm a következő témát, amibe már be is tudsz kapcsolódni :) A megadott téma maradjon TITOK az olvasók számára! :) Az eddigi VKP bejegyzéseit itt olvashatod el :) }

Az első VKP nagy sikert aratott, legalábbis a visszajelzések alapján élvezték a lányok és én is nagyon
élveztem :) Sőt, az olvasóknak is tetszett sokáig szerepelt a 7 kedvenceiben :) Ezen a sikeren felbuzdulva íme itt a második bejegyzés, amiben mindenki, aki csatlakozott ír pár - vagy sok - szót az 5 kedvenc blogjáról, amit mindig szívesen olvas. Ennek a témának köszönhetően jobban kinyílik a blogger világ, megismerhetünk új blogokat, bloggereket, s kíváncsi vagyok, vajon hányan szeretjük ugyanazokat :) 

Mióta írom a blogot, kétszer is megosztottam veletek a kedvenceimet, itt és itt elolvashatjátok. Őket azóta is szorgosan olvasom, s szerencsére mindig akadnak újak, illetve vannak olyanok, akikhez egy idő után visszatérek :) Most ismét 5 kedvencet osztok meg veletek, vannak köztük újak és olyan is, amit már régóta követek, de még nem szerepelt a Top 5-ben :)

A sorrend ezúttal sem jelent semmit sem, mindet egyaránt szeretem és szívesen olvasom és biztos vagyok benne, hogy sokan ismeritek őket :)

1. Zóra praktikái

Nem is tudom mióta követem, talán 1 éve olvasom folyamatosan, de lehet, hogy megvan már kettő is (amilyen gyorsan repül az idő...:)). Már az elején nagyon megtetszett, ahogy és amiről ír, majdhogynem hasonló az érdeklődési körünk, csak én nem vagyok olyan ügyes, mint ő, pl. a keresztszemes öltögetésben :) Hozzá hasonlóan én is szeretek régiség vásárokra járni, de sajna mindig elfelejtem, hogy mikor van itt Győrben, amiért szégyellem is magam, hiszen megtehetném, hogy kimenjek, de mindig kimarad :/ Nagyon szeretem nála a recepteket is, mintha a nagymamám receptjeit osztaná meg, a képek nagyon gusztusosak, rendesen meghozzák az ember étvágyát :D Szeretem még, hogy Zóra nagyon közvetlen, szívesen kommentel itt is és én is az ő blogján (ha el nem felejtek..:), a Facebookon pedig mindig gyönyörű inspiráló képeket oszt meg, sokszor tematikusan :)
Blog / Facebook / Bloglovin'

2. Falusi libák

Valami finom  édesség - mi más - után kutattam a neten, amikor rájuk bukkantam, s azóta is ha valami finomság kell, egyből náluk kezdek el kutakodni :) Egyszer már említettem itt a blogon őket, egy mennyei édességgel kapcsolatban, ami tényleg olyan isteni finom, ahogy azt ők megírták :) Amikor rájuk találtam, akkor még a bloggernél voltak, de mára már elköltöztek a cafeblogra, s cuki logójuk is lett :) Hogy miért szeretem őket olvasni? A cikkeikből sugárzik a kedvesség, a közvetlenség, a nyugalom, olyan, mintha én is abba a családba, társaságba tartoznék :) Emellett remek tippekkel és receptekkel látnak el minden arra tévedőt, s szinte mindig részt vesznek a Segítsüti akcióban is valami finomsággal.
3. Fanni gardróbja

Fannit is biztosan nem kell sokaknak bemutatnom, mert bár nem olyan rég ünnepelte a blogjának 3. szülinapját, de hatalmas olvasótábora van, amit 100%-osan meg is értek :) Nagyon hasznos tanácsokat ad, mindig a személyes tapasztalatai alapján (most épp munkával kapcsolatosan, hogy hogyan lehet átvészelni az első napokat, heteket, hónapokat ha újak vagyunk egy munkahelyen), én egy turkálókkal kapcsolatos bejegyzése jóvoltából találtam rá a Google segítségével :) Ebben épp azt taglalta, hogy mire kell odafigyelni, ha turiban vásárolunk, illetve miért jó turiban vásárolni :) Amellett, hogy szépen, érthetően, szerethetően ír, szép képeket is készít. Aki esküvőre készül, érdemes benéznie hozzá, hiszen ő is a nagy napra készül vőlegényével, s természetesen hasznos tippeket, praktikákat oszt meg az olvasóival ebben a témában :)
Blog / Facebook / Bloglovin'

4. The very style blog

Nocsak, nocsak, ismét bekúszott egy beauty-blog a kedvencek közé :) Szandrát a Youtuberól ismerem, amikor Eszti egyik videóját néztem (azt hiszem már sokadjára) és a javasolt videók között volt. Elsőként az 50 tény rólam videóját néztem meg és már akkor nagyon szimpatikus volt. Rendkívül közvetlen, vidám személyiség, akin látszik, hogy élvezi, amit csinál, a vlogjait pedig kifejezetten szeretem (kár, hogy még kevés van fenn neki). Mindig objektív a tesztelt termékkel kapcsolatban, mindig az őszinte véleményét mondja el. Szeretem olvasni a blogját is, tetszik, hogy a videók mellé mindig el lehet olvasni az adott termékről szóló tesztet is, ami sok beauty vloggernél ez nem lehetséges. Vannak, akik jobban szeretnek beszélni, mint írni :)
Blog / YouTube / Facebook / Bloglovin'

5. Otthonka blog

Na, szerintem Dorkát senkinek sem kell bemutatni, őt inkább a "régi" időkből, még a sminkes blogjának köszönhetően ismerik sokan :) Bevallom, én arról lemaradtam, bár szívesen kiművelném magam általa :) Nála is csak azt tudom mondani - bár már lehet, hogy unalmas -, hogy egy nagyon közvetlen, kedves lány, egy írtó cuki cicával, akinek már a neve is levett a lábamról, nekem eszembe sem jutna Kalács nevet adni egy cicának :) Dorka inkább a háztartással kapcsolatban oszt meg hasznos tippeket, amivel megkönnyíthetjük a hétköznapokat :) Mindig megírja, ha egy új terméket talált és bevált neki, emellett segít okosan tanulni is és mozogni is :) Tiffanyt pl. nála ismertem meg, amikor elkapott a tornaláz (amiből ma már semmi sem maradt meg...), itt is osztottam meg videókat.
Blog / Facebook

Ők lettek volna a kedvenceim, nem tudom, hogy tudtam-e újat mutatni a számotokra :)

A többiek bejegyzései

1. Mesy és Detti (Testvérkódex)                                2. Mike (Thingzmikelikes)
5. Nallag (Over the rainbow)                                     6. Ellie (Kék álmok városa)
7. Dorka

3 megjegyzés:

  1. A Falusi libákhoz én is visszatérek néha és az otthonka blogot is ismerem, bár mostanság hanyagoltam őket. :) Innen egyedül a Zóra praktikáit nem ismerem, de meglesem a blogját ;)

    VálaszTörlés
  2. ♥ köszönöm szépen Szilvi! Nagyon jól estek a soraid, megilletődtem rendesen! :) Tudod nem tudom normálisan körül írni, de olyan érzésem van néha, mintha "lenne köztünk valami" :D Nem tudok rá jobb kifejezést, de sokszor azon kapom magam, hogy hasonló dolgok tetszenek meg, hasonló dolgok érdekelnek mint téged.... szerintem ez tök jó dolog, nem is gondolná az ember, hogy az ország másik felén van egy hozzá hasonló gondolkodású ember. Pl. a rajtam kívül felsorolt blogokat/oldalakat én is nagyon szeretem, és szívesen olvasom őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, azt írtam le, mit gondolok :) Van az úgy, hogy szinte egy húron pendülünk egy másik "ismeretlen" emberrel, s ez szerintem így van jól :) Továbbra is szívesen olvaslak, csak így tovább! :) ♥

      Törlés