Wish list 2014 - Ruházkodás

Orbán Szilvi | április 02, 2014
Ezt is megértük, íme az első wish list a blogon. :) Nagyon szeretem nézegetni más blogokon is az ilyen bejegyzéseket, és most végre most rászántam magam, hogy én is összeállítsak egy ilyet. Nem kapcsoltam évszakhoz, ezért tettem mellé a 2014-et, jó lenne belőlük párat megszerezni ebben az évben :) 
Az ízlésem rengeteget változott az idők folyamán, ahogy öregszem, egyre jobban bejönnek a nőies darabok, persze megtartva egyfajta lazaságot. Ha túl nőies lenne, tuti hogy feszengenék benne. 


1. Fehér blúz

Mindenki gardróbjában lennie kell egy fehér blúznak. Nekem most nincs, éppen ezért vettem fel a listámra. Pedig a suliban hogy utáltam, ha ilyet kellett felvennem.

2. Blézer

Nem feltétlenül fekete színben, de az is lehet, hogy nem árt több színben beszerezni, sokféleképpen lehet vele variálni az öltözetet, lehet keverni a stílusokat :) 

3. Monokróm blúz

Ez is egy alapdarab, nem feltétlenül kell pöttyösnek lennie. 

4. Piros ballonkabát

Gondolkodtam rajta, hogy fekete, sötétkék, beige vagy piros legyen, de végül emellett döntöttem. Imádom a pirosat és szerintem sok mindenhez passzol. Nem pont ezt szemeltem ki, azt hiszem ez megfizethetetlen lenne a számomra, de a stílus és a szín az ugyanaz :) 

5. Skinny farmer

Ez egy új kattanásom, nagyon tetszenek az ilyen gatyók. Mindenképp sötét színben szeretnék, a színeket inkább meghagyom egy másik fazonú nacinak :) 

6. Piros tornacipő

Ne jó, nem muszáj tornacipőnek lennie, lehet egy normális vászoncipő is, de mindenképp pirosnak kell lennie :D Régen volt piros dorkóm, imádtam, szinte a lábamról szakadt le :) 

7. Balerina cipő

Ennek sem kizárólag feketének kell lennie, de már nagyon szeretnék egyet. Igaz van itthon egy, de szegénykém már nagyon kopott, jó lenne egy kicsit beújítani ezen a fronton.Én inkább ezeket preferálom, nem szeretem a magas sarkakat, max. 1-2 cm az, amit be tudok vállalni :) 

8. Fekete Bootcut farmer

Ez az a farmer, aki mindenkinek jól áll és szinte mindenhez fel lehet venni. Egy ilyen nem hiányozhat senkinek sem a szekrényéből, de nehéz olyat találni, ami nem fakul ki pár mosás után. Egyszer a Tescoban vettem, az első mosás után szürke lett, pedig úgy örültem, hogy szert tettem végre egy fekete farmerre :/ 

Nektek van ilyen listátok? 

1 megjegyzés: