Szerzemények | eBay, piac, Sunlight, Rossmann

Orbán Szilvi | május 08, 2014

Úgy néz ki, hogy ez a bejegyzés ért meg a leghamarabb és nem a beszámolóval jöttem, annak még egy kis idő kell, mert amíg pityeregve pakolgatom itthon a dolgokat (igen, lehet nevetni, maholnap 30 éves leszek és pityergek, ha azokra a pillanatokra emlékszek vissza, amiket a családdal töltöttem, de olyan sokat jelentenek nekem, hogy minden elválás nagyon rossz és idő kell,  mire újra visszarázódok a hétköznapokra, újra felveszem a győri ritmust), addig nem tudom megírni :)

eBay

Még a múlt hónapban anyáék megleptek azzal, hogy válasszak 8000 Ft értékben valamit az eBayről, ugyanis húgommal épp azt böngészték és a fülükbe jutott, hogy eléggé csehül állok felsőkből. Először nem nagyon akartam belemenni, hiszen sok rosszat olvastam már onnan rendelt ruhákkal, pl. nem olyan, amilyennek a képen látszik, más az anyaga, mint ami le van írva, el van rontva a varrása, stb. De végül győzött a kíváncsiság és a kísértés, így kiválasztottam 4 felsőt (ebből most csak kettőt tudok megmutatni, mert a másik kettő még nem érkezett meg). Április vége felé az egyik meg is érkezett otthonra, így még izgatottabban vártam a hazautazást. Hogy mik azok és mi a véleményem róluk, az majd a képek alatt kiderül :)


Első, ami megragadta a tekintetem, az ez a felső volt (én csak úgy hívom, hogy lebernyeg :D). A képen nagyon jól állt a csajszin - amúgy a kép nagyon hasonlított egy lesifotóra, valószínűleg onnan koppintották a szabást -, ha a következő méretben rendeljük meg, rajtam is úgy állt volna, de én egy kicsit rövidnek tartom. Anyáék szerint jól áll, így már csak nekem kell megbarátkoznom vele, de ahogy tegnap felvettem, szerintem nem lesz vele gond :) A szett tartalma egyébként egy fehér trikó (egy méretben) és maga a beige "lebernyeg". Több színben volt elérhető, nekem ez tetszett meg, húgi a fekete mellett döntött, de rá viszont nagy egy icipicit.


Ennek nagyon megörültem, hogy jó, talán ezt vártam a legjobban. Kicsit érdekes a szabása, nagyon jól ápol és eltakar ott, ahol kell :) 

Továbbá egy fekete trikót és egy virágos blúzt választottam, de rájuk még várnom kell, remélem mihamarabb megérkeznek azok is. Ha úgy lesz, róluk is teszek fel képeket :) 

Összességében nem csalódtam (eddig) az eBayben, de lehet, hogy csak mázlim volt, legközelebb táskát és órát fogok rendelni, ezekkel valószínűleg nem lehet nagyon melléfogni :) 

Piac


Miután pénteken szerencsésen hazaértünk (két nagy táskával, két hátizsákkal, egy babakocsival és egy majdnem 2 éves gyerekkel nem is volt olyan egyszerű), szombaton anyát felkísértem a piacra, úgyis olyan régen voltam már. Még be sem értünk jóformán a tömegbe, a sorok közé, megakadt a szemem az egyik árusnál lógó hófehér ingeken. Úgysincs még fehér blúzom, jön a nyár, a stílusa miatt egyaránt lehet laza, vagy elegáns outfitet kreálni belőle :) Ami megfogott benne, az a horgolt csipkeberakás. Nagyon szép szerintem a blúz, igaz a vasalást elbírta volna :) 

Sunlight (egy kínai üzlet otthon)


Elnézést kérek, hogy így néz ki a cipő, de amikor megvettük, nem volt eszemben, hogy lesz róla bejegyzés, s már használtan készítettem róla képet. A farmerom remekül befogta, azért kék egy-két helyen. Először idegenkedtem egy kicsit az ilyen cipőktől, túl keménynek éreztem a talpát, biztosra vettem, hogy egy idő után fájni fog benne a lábam. Nos, ebben nem is tévedtem, a talpam mellett még a kislábujjamat is kikezdte, az orrát pedig vattával kellett kitömni, mert nem ér benne végig a lábam, s nagyon felhajlott minden lépésnél. Ezután a kifogásáradat után jogos a kérdésetek, hogy akkor miért vettem meg, nos azért, mert nagyon nagyon megtetszett és nagyon fájt volna a szívem, ha otthagyom, s minden kifogás ellenére is imádom :) Itt még egy farmert is találtam, de képet nem készítettem róla, hiszen egy tök átlagos, egyenes szárú farmerről van szó :)

Rossmann


Az úgy volt, hogy szépen otthon sikerült hagynom a dezodoromat, így szerdán az első utam a Rossmannba vitt, ahol min. 25% kedvezmény van minden dezodorra. Az én imádott Rexonám egy kicsit átalakult, eltűnt róla a csipke, de szerencsére az illat maradt a régi, s remélem a hatása sem változott :) 


Mindig is vonzottak a Ziaja termékei, s most, hogy 999 Ft helyett 699 Ft-ért lehetett hozzájutni az 500 ml-s kiszereléshez, kapva kaptam az alkalmon és már tettem is a kosaramba a fekete áfonyás-ribizlis változatot. Imádom az illatát, kedvenceim közé tartoznak a bogyós illatok, remélem beválik majd és nem fogok belőle idő előtt kiábrándulni :)

4 megjegyzés:

  1. Van ilyen stílusú cipőm, barna, S´Oliver. Az viszont nagyon kényelmes, imádom!!!

    VálaszTörlés
  2. legjobban a piacos blúz tetszik,szuper :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szép? Annyi szuper blúz volt még, alig tudtam választani közülük, de végül ő jött haza velem :)

      Törlés