Little Reasons To Smile #35

Orbán Szilvi | július 20, 2014
A péntek után most még melegebb van, s mára már a derekam megint annyira fáj, hogy lassan menni sem tudok, csak a fekvés és az ülés jöhet szóba :( Így a hetet ismét a dokinál kezdem, juhéj :/ 
A szobában ismét van vagy 30 fok, az ebéd és a Forma 1 után csak pihegünk és jókat mulatunk, ahogy Beni álmodik :D hogy a fenébe lehet kényelmes az neki, hogy a feje kinn lóg az ágyából? :D Olyan murisak, ahogy szaladnak álmukban és a pofájuk is ráng össze-vissza :D Imádom! :) A körmeimen pedig szárad a lakk (NYC 240 - Velvet rope), s persze buborékos... de most nem érdekel, csak közelről látszik :) 

http://lifeandmarshmallow.tumblr.com/post/92330888001

Okok a mosolyra:
♥ Snoopy és Mickey sziluettes pólók a Lidlből, csupán 1600 Ft/db :) - azt hiszem sosem növök fel :) ♥ hosszú idő után ismét körmöt lakkozni ♥ mandulás körömlakklemosó - most már értem, miért zengenek róla ódákat a csajok :) ♥ rizseshús ♥ Ő joghurtos gyümölcstortája ♥ hamar végezni a hivatalos ügyekkel ♥ kedves kutyások az állatorvosnál ♥ vicces kutyák :D ♥ elázni ♥ új sampon ♥ golgotavirágos Coccolino öblítő - annyira hiányzott ez az illat, meg amúgy is elfogyott a mosóparfüm és tudom, hogy kezdhetem majd elölről az egész ecetes dolgot, de akkor is most olyan jó illatúak a ruhák *.* ♥ tejcsokis trüffel ♥ csokis gabonapehely - a Lidlben van a legfinomabb :) ♥ totálra nyitott ablaknál aludni és a reggeli friss szellő ♥ az egyik kedves szomszéd érdeklődött felőlem, mert nem látott egy hétig :) ♥ imádom az új táskámat :) ♥ bevásárlás Ő-vel ♥ Nosztalgiázni a VKP múlt heti témájával :) ♥ Szex és New York mozi 1-2. része ♥ kiülni a tó partra és hallgatni a békákat - bár rettenetesen irtózok tőlük :P ♥ utolérni magam a kedvenc blogjaimnál - maratoni blogolvasás :D ♥ Zabhegyezőt olvasni a vonaton ♥ szivárvány ♥ esőillat

2 megjegyzés:

  1. Jobbulást a derékfájás miatt! Becsípődés vagy sérv? Nálunk sajnos Bálintnak jött ki februárban, hogy sérves... csak neki a lábába sugárzott ki a derekánál lévő sérv és az fájt neki. Ülni nem bírt, feküdni sem csak járkált hetekig szegény összevissza. Persze a hülye dokik küldözgették ide-oda, egy normális vizsgálatot nem rendeletek el ami egyből kimutatná a sérvet (ct vagy mr). Nah lényeg a lényeg, hogy sok-sok orvoshoz járás, injekció, izomlazító után elkezdte a gyógytornát.. sokat nyújt, meg annyit olvasott a "hogyan is éljek rendesen ha sérves vagyok" okosságok után neki tényleg sokat segített a gyógytorna, meg a porckorong.hu-s kis videók, amikben normálisan elmagyarázzák milyen mozdulatokat, gyakorlatokat kell kerülni, milyen az ideális edzés, testmozgás stb. Ha már tünetmentes leszel ajánlom neked is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kisugárzik a lábamba, néha alig tudok ráállni :( Majd kiderül, hogy mit mond a doki, hova küld el, de már jó lenne valamit kezdeni vele, mert már a Flector-Mydeton kombó sem hat :/ Az szuper lesz, ha nekem is sérvem van, Ő is arra gyanakszik... :) Köszi az ötleteket, Bálintnak kitartást :)

      Törlés